On monta tapaa olla mukana tukemassa toimintaa!

Yhdistyksen toimintaa rahoitetaan STEA:n avustuksella, jäsenmaksutuotoilla ja erilaisilla varainhankintakampanjoilla. Tärkeä osa toimintamme rahoituksesta muodostuu yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tekemistä lahjoituksista. Ilman näitä lahjoituksia näin monipuolisen toiminnan järjestäminen olisi mahdotonta!

Tärkeinä toimintamuotoina ovat sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssit, tapaamiset, luennot sekä muut tapahtumat, joissa on mahdollisuus saada tietoa ja tavata vertaisiaan. Tiedotamme sydänvikaisten asioista julkaisemalla jäsenlehteä. Toimenkuvamme on laaja; toimimme niin edunvalvojana, tiedottajana kuin tukijanakin – siis sydänystävänä.

Voit tukea toimintaamme monin eri tavoin:

Sähköiset keräyslippaat

Perusta oma sähköinen keräyslipas haluamaasi kohteeseen tai ota osaa muiden jo aloittamiin keräyksiin. Digilippaat löydät täältä

Lahjoitus Pivolla

Pivolla kertalahjoituksen tekeminen on helppoa. Mikäli sinulla ei ole vielä Pivoa käytössä, lataa sovellus matkapuhelimeesi sovelluskaupasta ja  lähetä haluamasi lahjoitussumma Pivolla numeroon 050 3244 900.

Lahjoituspuhelin

Soittamalla lahjoituspuhelinnumeroon 0600 90750 tuet yhdistyksen toimintaa. Puhelun hinta on 10,01 euroa /puhelu + paikallisverkkomaksu.

Testamenttilahjoitus

Testamentilla voit muistaa sydänlapsia ja olla mukana tukemassa yhdistyksen toimintaa. Voit lahjoittaa testamentillä joko osan omaisuudestasi tai koko omaisuuden yhdistykselle. Lisätietoja testamenttilahjoituksesta.

Muistolahjoitukset

Voit kunnioittaa edesmenneen muistoa ja pyytää muistolahjoituksia yhdistykselle kukkien ja adressien sijasta.

Merkkipäivälahjoitukset

Mikäli haluat merkkipäivänäsi kukkien ja lahjojen sijasta tukea yhdistyksen toimintaa, voit pyytää ystäviäsi tekemään lahjoituksen yhdistykselle. Tai mikäli haluat antaa ystävällesi tai läheisellesi erilaisen lahjan, tee hänen nimissään merkkipäivälahjoitus. Halutessanne välitämme merkkipäivää viettävälle tiedot lahjoitajista ja lahjoituksen yhteissumman.

Lahjoitukset suoraan tilille

Voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä haluamasi suuruisen lahjoituksen suoraan yhdistyksen rahankeräystilille FI41 5541 2820 0191 57.

Aineettomat lahjat

Voit tukea toimintaamme myös ostamalla aineettomia lahjoja! Valitse haluamasi vaihtoehto yhdistyksen verkkokaupasta, vaihtoehtoja on monia.

Ryhdy pienten sydänten kummiksi!

Ryhtymällä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kummiksi, voitte auttaa meitä tärkeässä työssämme pienellä vuosittaisella tai kuukausittaisella panoksella. Lisätietoa kummitoiminnasta

Liity kannatusjäseneksi

Yhdistyksen toimintaa voi tukea myös liittymällä yhdistyksen kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenenä saat yhdistyksen jäsenlehden ja jäsenedut käyttöösi. Jäseneksi voi liittyä täällä.

Kaikki lahjoitetut varat tullaan käyttämään toiminnan tukemiseen; sydänvikaisten lasten, nuorten, aikuisten ja heidän läheistensä  kuntoutus-, leiri- ja virkistystoimintaan, alueellisen toiminnan tukemiseen, tiedotukseen, synnynnäisten sydänvikojen tutkimustoimintaan ja hoitohenkilökunnan koulutuksen.

Tukenne on tärkeää!

Yhdistyksen rahankeräyslupa on voimassa 1.1.2019-31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan numero - RA/2018/912

Yhteydenottopyyntö lahjoittamiseen liittyen