On monta tapaa olla mukana tukemassa toimintaa!

Sähköiset keräyslippaat
Voit perustaa oman digilipaskeräyksen tai ottaa osaa muiden perustamiin keräyksiin. Digilippaat löydät täältä

Lahjoitus Pivolla
Pivo on mobiilimaksamisen sovellus kaikkien pankkien asiakkaille. Lataa sovellus matkapuhelimeesi sovelluskaupasta ja  lähetä haluamasi lahjoitussumma Pivolla numeroon 050 3244 900.

Lahjoituspuhelin
Soittamalla lahjoituspuhelinnumeroon 0600 90750 tuet yhdistyksen toimintaa. Puhelun hinta on 10,01 euroa /puhelu + paikallisverkkomaksu.

Lahjoitukset
Voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä haluamasi suuruisen lahjoituksen suoraan yhdistyksen tilille FI41 5541 2820 0191 57.
Lahjoitus voidaan korvamerkitä halutessanne tiettyyn toimintoon tai tapahtumaan.
Kirjoita kohde viestikenttään esimerkiksi kurssitsynja tai wallgren (hoitohenkilökunnan koulutuksen tukemiseen E.I. Wallgrenin rahastosta).

Aineettomat lahjat
Voit tukea toimintaamme myös ostamalla aineettomia lahjoja! Valitse haluamasi vaihtoehto yhdistyksen verkkokaupasta, vaihtoehtoja on monia.

Ryhdy pienten sydänten kummiksi!
Ryhtymällä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kummiksi, voitte auttaa meitä tärkeässä työssämme pienellä vuosittaisella tai kuukausittaisella panoksella.
Lisätietoa kummitoiminnasta

Toiminnassamme keskisintä on turvata jokaisen synnynnäisesti sydänvikaisen tutkimus- ja leikkaushoito Suomessa. Tärkeinä toimintamuotoina ovat sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssit, leirit, tapaamiset, luennot sekä muut tapahtumat, joissa on mahdollisuus saada tietoa ja tavata vertaisiaan. Tiedotamme sydänvikaisten asioista julkaisemalla jäsenlehteä sekä tuottamalla esite- ja opasmateriaalia. Toimenkuvamme on laaja; toimimme niin edunvalvojana, tiedottajana kuin tukijanakin – siis sydänystävänä.

Yhdistyksen toimintaa rahoitetaan STEA:n avustuksella, jäsenmaksutuotoilla ja erilaisilla varainhankintakampanjoilla. Tärkeä osa toimintamme rahoituksesta muodostuu yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tekemistä lahjoituksista. Ilman näitä lahjoituksia näin monipuolisen toiminnan järjestäminen olisi mahdotonta!

Kaikki lahjoitetut varat tullaan käyttämään toiminnan tukemiseen; sydänvikaisten lasten, nuorten, aikuisten ja heidän läheistensä tukemiseen, kuntoutus-, leiri- ja virkistystoimintaan, tiedotukseen, jäsenhuoltoon ja sen kehittämiseen sekä synnynnäisten sydänvikojen tutkimustoimintaan, hoitohenkilökunnan koulutuksen ja alueellisen toiminnan tukemiseen.

Tukenne on tärkeää!

Yhdistyksen rahankeräyslupa on voimassa 3.2.2017-31.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan numero - RA/2017/119