Jäsenmatka 2021

Kreeta, Hania 19. - 26.9.2021

Syksylle 2020 suunniteltu Kreetan matka peruttiin koronatilanteen vuoksi. Vaikka tilanne on vieläkin epävarma, olemme luottavaisina toteuttamassa paljon toivottua uutta matkaa syyskuulle 2021.  Kreeta on ollut yhdistyksen matkakohteena muutamankin kerran yhdistyksen historiassa. Upea saari monine mahdollisuuksineen on siis hyväksi havaittu kohde, joka tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa niin perheen pienimmille kuin vähän varttuneemmallekin väelle. Lämpöä ja aurinkoa riittää varmasti sitä kaipaaville, sillä syys-lokakuussa aurinko porottaa keskimäärin 27 päivänä kuukaudessa. Keskimääräinen päivälämpötila on noin 24 astetta ja öiseenkin aikaan vielä lähellä 20 astetta. Kohde ja hotelli on valittu ensisijaisesti lapsiperheiden tarpeiden pohjalta – toki vanhempia unohtamatta. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii suomalainen Aurinkomatkat Oy ja lennot operoi Finnair. Matkavaraukset ja laskutus tapahtuvat yhdistyksen kautta. Jotta perheet voivat nauttia lomastaan täysin siemauksin ja turvallisin mielin, yhdistys kustantaa matkalle mukaan lastenkardiologin/lääkärin. Lisäksi matkalle osallistuu yhdistyksen puolesta ryhmänvetäjä järjestämään yhteistä ohjelmaa, johon perheet voivat halutessaan osallistua.

Kohde

Tällä kertaa suuntaamme Hanian läheisyyteen, joka on Kreetan toiseksi suurin kaupunki ja erittäin hyvä vaihtoehto silloin kun haluaa yhdistää ranta- ja kaupunkiloman parhaat puolet. Hanian kaupungin sydän on vanha venetsialainen satama, jonka ympärillä on paljon ihmeteltävää! Viehättävät kapeat kujat toriaukioineen ja ostosmahdollisuuksineen sekä maukkaita herkkuja valmistavat ravintolat kutsuvat meitä kaikkia aisteja hivelevälle makumatkalle! Hanian ympäristön monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja Aurinkomatkojen retkiohjelma takaavat, että lomasta ei varmasti tule tylsä. Kesäkauden 2021 retkiohjelmisto (lisämaksusta) vahvistuu myöhemmin.

Huoneistohotelli Creta Palm

Hotellimme, huoneistohotelli Creta Palm sijaitsee Kato Staloksessa, joka sijaitsee muutaman kilometrin Hanian kaupungin vilkkaasta sykkeestä. Kato Staloksen hienohiekkaiset pitkät rannat ovat turvallisia niin hiekkaleikkeihin kuin uimiseen. Useista rakennuksista koostuvan hotellin ilmastoidut huoneistot ovat tilavia ja niiden sisustustyyli vaihtelee rakennuksittain. Hotellin alueella on jokin verran portaita. Vesipedot viihtyvät varmasti hotellin altaalla, josta on osuus erotettu perheen pienimmille polskijoille. Hotellin pääravintolassa voit nauttia aamiaisesta ja illallisesta, altaan läheisyydessä myös välipaloista. Maukas buffet-aamiainen sisältyy hintoihin kaikille lähtijöille. Kaikissa hyvin varustelluista huoneistoissa on keittosyvennys, kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, tv, ilmastointi suihku/kylpyamme, wc sekä maaterassi tai parveke. Hotellialueella on käytössä myös maksuton wifi. Huoneistojen keskimääräinen koko on yksiköiden osalta 35m2, kaksioissa 42-45 m2 ja kolmioissa 56-60 m2. Osa isommista huoneistoista on kahdessa tasossa (huoneistoissa on n. 15 porrasta yläkertaan).  Pääkadun varrella sijaitsevan huoneistohotellin läheisyydestä löytyy myös mini-marketteja ja tavernoja, joista valita. Lisätietoja hotellista ja huoneistovaihtoehdoista löydät Aurinkomatkojen kotisivuilta.
Lisätietoa majoituksesta ja hinnoista löytyy täältä.

Lisämaksusta ostettavat palvelut:

• Ateriat: Samassa huoneessa majoittuvien tulee ottaa sama ateriakokonaisuus) - > varaukset matkavarauksen yhteydessä
    • puolihoito (buffet-illallinen)/viikko
      - 95 €/14 vuotta täyttäneet ja aikuiset
      - 47 €/lapsi 2-13v
    • all inclusive (lounaat, välipalat ja illalliset + paikalliset virvoitus- ja alkoholijuomat klo 11–22)/viikko
      - ​ 221 €/14 vuotta täyttäneet ja aikuiset
      - 110 €/lapsi 2-13v
    • ateriat lennoilla – hintoja ei ole vielä vahvistettu kesäkaudelle 2021. Lentoaterioiden hinnat ovat tällä hetkellä 14,90 euroa/henkilö/ateria ja ne vahvistuvat talven aikana
  • AIG-matkavakuutukset
  • Finnairin liityntälennot Suomessa (hinta vahvistuu kun lähtijöiden nimet ja syntymäajat huonejaolla ilmoitetaan Aurinkomatkoille)

llmoittaudu mukaan!

Matka on tarkoitettu ainoastaan yhdistyksen jäsenille.Tutustuthan huolellisesti ennen matkan varaamista hintatietoihin, hotellin sivuihin, matkavakuutukseen ja matkaehtoihin Aurinkomatkojen sivuilla.

Varausmaksu 200 €/henkilö laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen, mikäli matkalle ei lähde riittävästi perheitä varausmaksu palautetaan. Loppumaksun eräpäivä on 1.8.2021. Yhdityksen toimisto hoitaa matkan laskutuksen. Ilmoittautumiset matkalle tapahtuvat yhdistyksen sähköisen lomakkeen kautta. Ilmoittautumisaikaa matkalle on 15.3.2021 saakka, tai niin kauan kuin matkalla on tilaa.

Lisätietoja matkasta saatte Katja Laineelta joko sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 044 2727 717. Matkalle mahtuu mukaan kaiken kaikkiaan noin 80 henkeä. Huomioithan, että suurille perheille tarkoitettuja huoneistoja on rajoitetusti. Toimi siis nopeasti ja varmista paikkasi.

Luvassa on antoisa ja leppoisa loma, johon kuuluvat lekottelu, aktiviteetit ja mukavat lomakokemukset koko perheelle – tervetuloa mukaan!