Uusimaa

Uudenmaan alueosasto on Sydänlapset ja -aikuiset ry:n suurin alueosasto. Järjestämme erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille jäsenillemme. Haluamme tarjota vertaistukea perheille kaikissa elämän vaiheissa. Lisätietoa alueosaston toiminnasta saat toimintaryhmältä ja jäsenkirjeistä. Voit myös laittaa sähköpostia, mikäli sinulla on tapahtumaidea tai haluat antaa palautetta.

Toimintamuotojamme ovat muun muassa:
  • uikkarikerho kuukausittain
  • naisten ja miesten illat
  • erilaiset aktiviteetit, kuten keilailu ja luistelu
  • pikkujoulut
Jäsenille tiedotetaan alueosaston tapahtumista ja tapaamisista jäsenkirjeissä, jotka lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan jäsenille näillä sivuilla, facebookissa ja sähköpostitse. Huolehdithan siitä, että yhdistyksellä on oikea sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Yhteystietojen muutoksen voi helpoiten ilmoittaa osoitteenmuutoslomakkeen kautta.

Olethan jo liittynyt alueosaston omaan suljettuun ryhmään Facebookissa, ryhmä löytyy nimellä Sydänlapset ja -aikuiset ry, Uudenmaan alueosasto. 

Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille, jonka numero on FI60 5541 2820 0193 97.

Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan toimintaamme!

 

Uusimaa | Tulevat tapahtumat

8.8.2021 13:00

 

Uudenmaan alueosasto järjestää pikniktapahtuman sydännuorille (13v-) ja -aikuisille Helsingin Seurasaaressa su 8.8.2021 klo 13-17. Tervetuloa tutustumaan uusiin sydänystäviin sekä viettämään rentoa loppukesän iltapäivää mukavassa seurassa! Kokoonnumme klo 13 Seurasaaren sillan eteen, jäätelökioskin viereen, josta kävelemme sopivalle piknikpaikalle. Koronatilanteen takia syömme omia eväitä, joten otathan jotain sopivaa naposteltavaa sekä tarpeeksi vettä tai muuta juotavaa mukaan. Jos sinulla on piknikviltti, ota sekin ihmeessä mukaasi.

Ilmoittautumiset (viimeistään... Lue lisää