Uusimaa

Uudenmaan alueosasto on Sydänlapset ja -aikuiset ry:n suurin alueosasto. Järjestämme erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille jäsenillemme. Haluamme tarjota vertaistukea perheille kaikissa elämän vaiheissa. Lisätietoa alueosaston toiminnasta saat toimintaryhmältä ja jäsenkirjeistä. Voit myös laittaa sähköpostia, mikäli sinulla on tapahtumaidea tai haluat antaa palautetta.

Toimintamuotojamme ovat muun muassa:
  • uikkarikerho kuukausittain
  • naisten ja miesten illat
  • erilaiset aktiviteetit, kuten keilailu ja luistelu
  • pikkujoulut
Jäsenille tiedotetaan alueosaston tapahtumista ja tapaamisista jäsenkirjeissä, jotka lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan jäsenille näillä sivuilla, facebookissa ja sähköpostitse. Huolehdithan siitä, että yhdistyksellä on oikea sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Yhteystietojen muutoksen voi helpoiten ilmoittaa osoitteenmuutoslomakkeen kautta.

Olethan jo liittynyt alueosaston omaan suljettuun ryhmään Facebookissa, ryhmä löytyy nimellä Sydänlapset ja -aikuiset ry, Uudenmaan alueosasto. 

Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille, jonka numero on FI60 5541 2820 0193 97.

Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan toimintaamme!

 

Uusimaa | Tulevat tapahtumat

22.5.2021 14:00

Sydänäitien ja sydännaisten kevätvaellus Sipoonkorvessa


Uudenmaan alueosasto toivottaa sydänäidit ja sydännaiset tervetulleiksi kevätvaellukselle Sipoonkorpeen. Myös muiden alueosastojen jäsenet voivat osallistua vaellukselle. Tarkoitus on kävellä nuotiopaikkalle Storträskin rannalle. Ota mukaan hyvät sään mukaiset varusteet, juomapullo ja grillattavaa (esim. makkaraa, halloumia). Tavataan Tasakalliontie parkkipaikalla klo. 14. Tarkoitus on nauttia luonnon rauhasta mukavassa seurassa.... Lue lisää

7.7.2021 17:30

Tervetuloa mukaan keskustelemaan sydänvauvojen vanhempien ja vanhemmiksi tulevien virtuaalivertaistapaamiseen Zoomissa!


Tarkoituksena on keskustella lämminhenkisesti ja vertaistuellisesti mielessä olevista asioista, tapaamiseen voi osallistua vain kuuntelumielessäkin. Keskustelussa mukana Sydänlapset ja - aikuiset ry:n Uudenmaan alueosaston toimintaryhmästä alueaktiivi Anna-Maria Kuri ja yhteyshenkilö Sarita Laari.
Keskusteluun voi osallistua sydänlasta odottavien tai alle 2-vuotiaan sydänlapsen vanhemmat riippumatta asuinpaikasta.

Osallistumislinkki... Lue lisää