Uusimaa

Uudenmaan alueosasto on Sydänlapset ja -aikuiset ry:n suurin alueosasto. Järjestämme erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille jäsenillemme. Haluamme tarjota vertaistukea perheille kaikissa elämän vaiheissa. Lisätietoa alueosaston toiminnasta saat toimintaryhmältä ja jäsenkirjeistä. Voit myös laittaa sähköpostia, mikäli sinulla on tapahtumaidea tai haluat antaa palautetta.

Toimintamuotojamme ovat muun muassa:
  • uikkarikerho kuukausittain
  • naisten ja miesten illat
  • erilaiset aktiviteetit, kuten keilailu ja luistelu
  • pikkujoulut
Jäsenille tiedotetaan alueosaston tapahtumista ja tapaamisista jäsenkirjeissä, jotka lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan jäsenille näillä sivuilla, facebookissa ja sähköpostitse. Huolehdithan siitä, että yhdistyksellä on oikea sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Yhteystietojen muutoksen voi helpoiten ilmoittaa osoitteenmuutoslomakkeen kautta.

Olethan jo liittynyt alueosaston omaan suljettuun ryhmään Facebookissa, ryhmä löytyy nimellä Sydänlapset ja -aikuiset ry, Uudenmaan alueosasto. 

Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille, jonka numero on FI60 5541 2820 0193 97.

Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan toimintaamme!

 

Uusimaa | Tulevat tapahtumat

11.4.2020 17:00

Lähde mukaan katsomaan Veikkausliigan HJK-RoPS jalkapallo-ottelua yhdessä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Uudenmaan alueosaston kanssa 11.4.2020. Ottelu pelataan Helsingissä Bolt Arenalla ja se alkaa kello 17.00. Mukaan ovat tervetulleita jalkapallosta innostuneet yhdistyksen jäsenet perheineen. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi mahdollisimman pian!

Hinta on 5 € / osallistuja, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Hinta sisältää lipun peliin. Sitovat... Lue lisää

16.5.2020 13:00

Lähdetään yhdessä retkeilemään Sipookorpeen. Pääsemme seuraamaan kevään saapumista, yövymme kuunnellen puiden keskustelua (tai voit halutessasi retkeillä kanssamme ja yöpyä kotona), tutustumme pähkinälehtoon. Teemme osallistujien näköisen retken, liikumme 2-5 km lenkin ennen leiriytymistä. Mukanamme on eräopas. Ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa kotisivuilla. Tervetuloa mukaan! Yhteyshenkilöinä Mari Hynninen ja Johannan Ruonakoski.
 

6.6.2020 13:00

Olemme alustavasti suunnitelleet uintiretkeä Vesipuisto Serenaan Espooseen. Lisätietoja tapahtumasta tulee myöhemmin kevään aikana. Ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa kotisivuilla. Yhteyshenkilönä toimii Kanerva Kuokkanen.