Sydänlapset ja -aikuiset ry tarjoaa synnynnäisesti sydänvikaisille ja heidän läheisilleen mahdollisuuden saada monenlaista tukea elämän eri vaiheissa ja tilanteissa.

Tukimuotojamme ovat erilaisten kurssien, leirien ja tapahtumien järjestäminen sekä mm. monipuolisen tiedotusmateriaalin tuottaminen. Keskeisintä toiminnassamme on antaa tietoa synnynnäisistä sydänvioista ja sen vaikutuksesta elämään, sekä tarjota mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia toisten vastaavan kokeneiden kanssa.   

Alueosastot, tapahtumat ja vertaiskontaktit

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on koko maan kattava alueosastoverkosto sekä kolme valtakunnallista ryhmää. Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät järjestävät monipuolista toimintaa ja tapahtumia, johon myös Sinä olet tervetullut. Lisätietoja toiminnasta sekä oman alueesi yhteystiedot löytyvät täältä.

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on myös suljetuttuja, vapaaehtoisten ylläpitämiä Facebook-keskusteluryhmiä, joissa voi keskustella ja vaihtaa kuulumisia, ajatuksia ja mielipiteitä kaikesta maan ja taivaan välillä. 

Lisäksi yhdistyksellä on joukko vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä, joihin voit olla yhteydessä - he varmasti jaksavat kuunnella ja tukea Sinua tilanteessasi. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.   

Jos olet kiinnostunut yhdistyksen vapaaehtoistoiminnasta ja haluat mukaan, otathan yhteyttä toimistoomme tai alueosastoosi!