Olet täällä

Jäsenkirje 1/2015

Tervehdys jäsenemme!

Kainuun alueosasto on viettänyt hiljaiseloa, mutta nyt yhdistyksen juhlavuoden kunniaksi tapaamme uudessa, joulukuussa ovensa avaavassa, Kajaanin keilakeskuksessa (Lönnrotinkatu 1) tiistaina 15.12. klo 18. Aluksi keilaamme yhdessä ja sen jälkeen nautimme yhdistyksen 40-vuotissynttärien kunniaksi kakkua. On hyvä saapua paikalle hyvissä ajoin vaihtamaan kengät. Alueosasto tarjoaa keilauksen, kenkävuokran, kakun ja kahvin, teen tai mehun/limun. 
Kaikki alueosastomme jäsenet ovat tervetulleita mukaan, keilaaminen ei ole pakollista vaan hyvään seuraan saa tulla kannustamaan keilaajia ja vaihtamaan kuulumisia. Samalla kun tapaamme, voimme suunnitella ensi vuoden aktiiviryhmää ja tapahtumia.
 
Ilmoittautumiset 7.12. mennessä. Sähköpostitse kainuu(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi, kerro viestissä osallistujien määrä, lasten iät ja mahdolliset ruoka-allergiat sekä puhelinnumero, mistä sinut tavoittaa. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai soittamalla minulle viiden jälkeen illalla, puhelinnumero on 050 5114 203.
 

Sydämellisesti tervetuloa!

Minna perheineen