Olet täällä

Tulevat tapahtumatKatso menneet tapahtumat

Iloa, elämyksiä ja hyvinvointiaa - tuetut minilomat jäsenperheille haettavissa! 
STEAn rahoittama sydänvikaisten lasten perheiden sopeutumisvalmennuskurssi on tarkoitettu 1–15-vuotiaiden sydänlasten perheille, joissa sydänlapsi odottaa leikkausta tai muuta toimenpidettä tai on jo leikattu tai sydänvika aiheuttaa muuten haasteita elämään. Kurssin tavoitteena on antaa perheille monipuolisesti tietoa sydänvioista ja niiden hoidosta sekä muuta aiheeseen liittyvää tietoa.

Sova 2018

15.6.2018 - 17.6.2018
Alakko nää mua? - tervetuloa Ouluun sydänperheiden sova-viikonloppuun 15. – 17.6.2018
Sydännuorten leiri järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella sijaitsevalla Varalan urheiluopistolla, jossa on tarjolla toiminnan täyteisiä päiviä sydännuorille. Leirillä hyödynnetään omien leiriohjaajiemme lisäksi Varalan ammattitaitoisia ohjaajia. Varalan monipuoliset ohjelmapalvelut ja liikuntamahdollisuudet tarjoavat oivat puitteet vaikka mihin! Ohjelmassa on monien elämysten lisäksi asiantuntijaluentoja sydänvikojen hoidosta, ammatinvalinnasta, liikunnasta, ravitsemuksesta ja voimavaroista.
Leirillä lapset saavat turvallisesti seikkailla kohti itsenäisyyttä ammattitaitoisten leiriohjaajien kanssa. Leirin aikana sydänlapset ja heidän sisaruksensa saavat kokeilla uusia ja tuttuja asioita yhdessä. Leirin ohjelmassa on lapsille iloista toimintaa ulkoilun, leikin ja uusien ystävien parissa! Leiripaikka tarjoaa hyvät puitteet leirille erilaisine elämyksineen. Lisätietoa leiripaikasta saat heidän kotisivuiltaan.
Sydänperheiden elämysleiri tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisia ja hienoja kokemuksia yhdessä muiden sydänperheiden kanssa. Leiripaikkana on Hyvärilän nuorisokeskus, joka sijaitsee Pielisen rannalla Nurmeksessa luonnonkauniissa ympäristössä. Hyvärilässä on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja pihassa ja lähiympäristössä. Luvassa on vauhdikasta ohjelmaa koko perheelle!
Perinteinen pohjoismainen sydännuorten leiri järjestetään ensi kesänä Ruotsissa Gotlannissa. Kurssipaikkana on Hemsen kansanopisto. Opisto sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Visbystä. Leirille osallistuu kaikkiaan 50 sydännuorta ohjaajineen ja he pääsevät kokemaan vauhdikkaan leiriviikon! Leirin kielenä on ”bad english” ja kielitaito karttuu taatusti leirin aikana!