Olet täällä

Tulevat tapahtumatKatso menneet tapahtumat

Sydänperheiden elämysleiri tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisia ja hienoja kokemuksia yhdessä muiden sydänperheiden kanssa. Leiripaikkana on Hyvärilän nuorisokeskus, joka sijaitsee Pielisen rannalla Nurmeksessa luonnonkauniissa ympäristössä. Hyvärilässä on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja pihassa ja lähiympäristössä. Luvassa on vauhdikasta ohjelmaa koko perheelle!
Perinteinen pohjoismainen sydännuorten leiri järjestetään ensi kesänä Ruotsissa Gotlannissa. Kurssipaikkana on Hemsen kansanopisto. Opisto sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Visbystä. Leirille osallistuu kaikkiaan 50 sydännuorta ohjaajineen ja he pääsevät kokemaan vauhdikkaan leiriviikon! Leirin kielenä on ”bad english” ja kielitaito karttuu taatusti leirin aikana!
Tervetuloa hemmotteluiltaan ma 30.7.! Alueosastomme jäsen, Mary Kayn itsenäinen ihonhoitokonsultti, sydänaikuinen, Eija haluaa järjestää alueosastomme jäsenille pienen hemmotteluhetken tekemällä kasvo- ja käsihoidot hemmotteluiltaan osallistuville. Eijan kautta on myös mahdollista ostaa Mary Kayn ihonhoitotuotteita ja meikkejä.
Synjan 20-vuotisjuhlia juhlitaan EuroHearts 2018 konferenssin yhteydessä torstaina 2.8.2018 Turussa! Juhlat alkavat Kuusistossa erilaisten aktiviteettien parissa kello 15:00 lähtien. Osoite on Lomakeskus Koivukankare, Munkkentie 251, 21620 KUUSISTO. Samalla Synjalaisilla on mahdollisuus tutustua kansainvälisiin vieraisiimme.  Aktiviteettien jälkeen siirrymme juhlimaan Hotelli Linnasmäkeen. Juhla Linnasmäessä alkaa illallisella kello 19:30. Osoite on Kokoushotelli Linnasmäki, Lustokatu 7, 20380 TURKU. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki synjalaiset.
Syyskauden aloitus on sunnuntaina 12.8. ihanien islanninhevosten kanssa tallipaikka Hestbakkissa Lohjalla. Kokoonnumme tallille klo 14. Ohjelmassa on hevosten hoitamista, ratsastamista ja eväiden syömistä muiden sydänperheiden kanssa. Alueosasto järjestää makkarat sekä kahvi- ja mehutarjoilun.
Sirkus Finlandia Porissa. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi, sydänlapsi/-nuori/-aikuinen ilmaiseksi. Sitovat ilmoittautumiset 1.7 mennessä Helille puh. 050 463 4897. Maksut alueosaston tilille IBAN FI08 5541 2820 0193 63.
Synjalaisille on luvassa hohtogolfia alustavan suunnitelman mukaan torstaina 16.8. klo 18. Sydännuori ja -aikuinen hintaan 5 € ja puoliso tai kaveri pääsee mukaan 10 €.  Ilmoittautumiset viimeistään 12.8. mennessä tekstarilla Ainolle. Synjalaisille on suunnitteilla myös yhteistä leffailtaa syksyyn. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoja tulossa FB-ryhmään, mutta jos leffailut kiinnostaa, voit ilmoittaa kiinnostuksesta Ainolle jo tässä vaiheessa. 
Kesän päätteeksi pidetään liikunnallinen seikkailupäivä Leppävirralla, Vokkolantie 1 C, 79100 Leppävirta. Omavastuu 15e/henkilö joka maksetaan alueosaston tilille FI18 5541 2820 0192 80. Lippuvaraukset ensin sähköpostilla kuopio(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi  ja kun saat kuittauksen niin omavastuun maksu 5.8 mennessä alueosaston tilille. Lippuja rajallinen määrä. Tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä. Omavastuuseen sisältyy pääsylippu Seikkailupuisto Leppikseen, ohjattu seikkailurata ja lounas.
Elokuussa on kesän päätöksenä luvassa huikea retki Rosalan Viikinkimaailmaan (https://rosala.fi/fi/), jossa myös yövymme yhteismajoituksessa päällikön hallissa. Retkelle lähdetään lauantai 18.8. klo 11.30 M/S Aurora-autolautalla Kasnäs - Långnäs (Rosala) 12.00, josta sitten jatkamme matkaa Viikinkikeskukseen.
Tiistaina 21.8. kokoonnumme klo 18 alkaen Rantakertussa hyvän ruuan ja sydämellisen seuran merkeissä. Ruuan ja seurustelun lomassa suunnitellaan tulevaa toimintaa. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja vaikuttamaan loppuvuoden tapahtumiin, taikka vaan nauttimaan ruoasta ja vertaistuesta. Ruokailijoille Rantakerttu tarjoaa hanalimsan buffeen (ruokailu omakustanteinen). Tervetuloa! Iltaan ilmoittautuminen Satulle 17.8. mennessä.