Tulevat tapahtumat

Pikkujoulut vietämme tänä vuonna jo maarraskuun puolella ja tällä kertaa valtaamme Saimaa Stadiumin. Tervetuloa sunnuntaina 18.11. 2018 klo 9.30 alkaen Saimaa Stadiumille Super Corneriin. www.superpark.fi/Mikkeli Stadium aukeaa muulle yleisölle klo 11, joten meillä on puoli toista
Päijät-Hämeen jäsenille tarkoitetut uinnit ovat Hollolan uimahallissa (Terveystie 8) toteutuvat erityisryhmien uintivuorolla sunnuntaisin kello 10. Alueosasto kustantaa uinnin sydänlapselle/nuorelle ja saattajalle.
Sydänlasten äitien virkistyspäivä pidetään sunnuntaina 18.11.alkaen kello 13.00. Luvassa on issikkavaellus Ali-Seppälän tallilla, tapahtuman kesto on 3 h. Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 4.11. mennessä Kirsille s-postilla: kladerberg(at)gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos paikkoja jää, voidaan sydänlasten isiäkin ottaa mukaan. Omavastuu on 35 €/hlö. Tarvittaessa järjestämme toisen vaelluspäivän, jos kiinnostuneita on runsaasti.
Lämpimästi tervetuloa Uudenmaan alueosaston vuosikokoukseen Keravalle juuri avautuvaan Kauppakeskus Karuselliin, The New Sherwood -ravintolaan sunnuntaina 18.11.2018 klo.15.00 alkaen. Kokouksessa käydään läpi kuluvaa vuotta sekä suunnitellaan tulevaa. Ilmoittautumiset kahvitarjoilun vuoksi 11.11 mennessä sähköpostitse osoitteeseen uusimaa(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Ilmoitathan samalla mahdolliset allergiat.
Alueosaston vuosikokous pidetään sunnuntaina 18.11. klo 15 Viikinkiravintola Haraldissa Jyväskylässä (sydänaikuisille, -nuorille ja sydänlasten vanhemmille sekä kannattajajäsenille). Aloitus ruokailulla ja pikkujoulu-menun jälkeen pidetään napakka vuosikokous. Kokousvirkailijat ja tulevat yhdistyksen toimijat pyrimme selvittämään jo etukäteen, joten paikalle tulevien ei tarvitse jännittää mihinkään pestiin joutumista. Omavastuu on 25 € / hlö. Ilmoittautuminen 4.11.mennessä. Tervetuloa!
Viime vuonna pikkujoulut keräsivät mukavasti väkeä, joten päätimme kokoontua jälleen Kouvolan Actionparkissa. Actionpark soveltuu myös isommille sydänlapsille, joita kannustetaan mukaan. Kokoontuminen klo 15 Actionparkin luona. Suuri osa ei tunne toisiaan, joten esittäydymme aluksi ja tämän jälkeen siirrymme yhdessä ruokailemaan esburgeriin. Actionparkissa meille on varattu huone, jossa pidämme kokouksen ja lapset pääsevät leikkimään Actionparkin puolelle. Yhdistys tarjoaa pikkujoulut jäsenilleen.
Tiistaina 20.11. klo 17.30 - 20.30 meille järjestetään korukurssi Niina Kankaan opastamana, mikä on oiva mahdollisuus tehdä koruja vaikkapa pukin konttiin! Alustavan suunnitelman mukaan korukurssi pidetään Naantalin Inno-yrityssalissa, mutta tila voi vielä muuttua ja se varmennetaan osallistujille. Kurssin osallistumismaksu on 10 euroa per henkilö ja koruihin käyttämistäsi materiaaleista laskutetaan painon mukaan. Ja tälläkin kertaa tilaa on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 4.11.
Torstai 22.11. klo 18 Alueosaston vuosikokous, Ravintola Pašša,  Antinkatu 23 28100 Pori. Kokouksessa käydään läpi kuluva vuosi ja suunnitellaan tulevaa. Toivotamme kaikki alueosaston jäsenet lämpimästi tervetulleiksi kokoukseen.
Ruusukorttelin uintivuorot jatkuvat aina parittomien viikkojen torstai-iltaisin klo 18–20. Ruusukorttelin palvelukeskus sijaitsee Turun keskustassa (Puistokatu 10). Uimareille tiedoksi, että kulku Ruusukortteliin tapahtuu menemällä Koulukadun sisäpihan pääovesta sisälle. Uinnit ovat maksuttomia ja tarkoitettu koko perheelle ja allas on vain meidän käytössämme kyseisenä aikana. Uima-allas on melko pieni, mutta viihtyisä. Siellä on myös vesijuoksuvöitä, jos perinteinen uinti ja polskuttelu ei sovi. Ruusukorttelin uintivuorojen mahdollisista muutoksista ilmoitetaan alueosaston FB-ryhmässä.
Perjantaina 23.11. klo 18.30 menemme seuraamaan kun TPS saa vastaansa Ilveksen. Tähän otteluun tulee ilmoittautua Katjalle 4.11. mennessä. Tulethan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ottelun alkua, jotta kaikki pääsevät nauttimaan ottelusta sen ensihetkistä lähtien!