Tulevat tapahtumat

Tervetuloa viettämään kesäistä lauantaita ja tapaamaan pitkästä aikaa ihan kasvotusten! Kiviniityn kotieläinpuistosta löytyy tekemistä monen ikäisille. Alueella on paljon ihania kotieläimiä, jotka ovat tottuneet paijattaviksi ja odottavat herkullisia voikukan lehtiä vierailijoilta. Eläinten lisäksi löytyy pieniä sähkömönkkäreitä, polkuautorata, trampoliineja ja grillailupaikkoja. Lisätietoa paikasta löydät Kiviniityn kotisivuilta.
  Uudenmaan alueosasto järjestää pikniktapahtuman sydännuorille (13v-) ja -aikuisille Helsingin Seurasaaressa su 8.8.2021 klo 13-17. Tervetuloa tutustumaan uusiin sydänystäviin sekä viettämään rentoa loppukesän iltapäivää mukavassa seurassa! Kokoonnumme klo 13 Seurasaaren sillan eteen, jäätelökioskin viereen, josta kävelemme sopivalle piknikpaikalle. Koronatilanteen takia syömme omia eväitä, joten otathan jotain sopivaa naposteltavaa sekä tarpeeksi vettä tai muuta juotavaa mukaan. Jos sinulla on piknikviltti, ota sekin ihmeessä mukaasi.
Millainen Turku kätkeytyy postikorttien, matkailumainosten ja perinteisen historiankirjoitusten taakse? Lähdemme tutustumaan tähän monille kotiseutumme tuntemattomaan puoleen opastetulla kävelykierroksella lauantaina 14.8. klo 15 alkaen.

Voimaa vertaisista Kolilla

26.8.2021 - 29.8.2021
- Synjalaisten ja sydänlasten vanhempien yhteistapahtuma -

Tuettu loma Peurungassa

30.8.2021 - 4.9.2021
Ensimmäistä kertaa järjestettävä Voimaa vertaisista -tuettu loma omatoimisille aikuisille järjestetään Kylpylähotelli Peurungassa. Lomaviikko järjestetään yhteistyössä Karpatiat ry:n ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry:n kanssa. Loma on tarkoitettu aikuisille, joista toisella tai molemmilla on elämänlaatua heikentävä sairaus. Lomalle voi lähteä yksin tai seuralaisen kanssa. Lomajakson tavoitteena on tarjota mahdollisuus arjen irtiottoon ja vertaisseuraan.
Tapahtuma on siirretty syyskuulle keväältä 2021 (tieto päivitetty 22.3.2021)
Tänä vuonna Synjan sydännuorten viikonlopputapaaminen järjestetään Nuorisokeskus Anjalassa Kouvolassa Ohjelmassa on paljon yhdessä tekemistä, liikuntaa ja elämyksiä. Tavoitteena on vahvistaa sydännuoren itsenäistymistä, auttaa sopeutumista pitkäaikaissairauden kanssa elämiseen sekä mahdollistaa vertaisten kohtaaminen mukavan toiminnan äärellä.

Jäsenmatka 2021 PERUTTU

19.9.2021 - 26.9.2021
Yhdistys on historiansa aikana järjestänyt toistakymmentä kertaa jäsenmatkoja etelän lämpöön. Kreeta on ollut yhdistyksen matkakohteena muutamankin kerran yhdistyksen historiassa. Kohde ja hotelli on valittu ensisijaisesti lapsiperheiden tarpeiden pohjalta. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii suomalainen Aurinkomatkat Oy ja lennot operoi Finnair. Matkavaraukset ja laskutus tapahtuvat yhdistyksen kautta. Jotta perheet voivat nauttia lomastaan turvallisin mielin, yhdistys kustantaa matkalle mukaan lastenkardiologin/lääkärin.