Olet täällä

Tulevat tapahtumatKatso menneet tapahtumat

Ruusukorttelin uintivuoro aina parittomien viikkojen torstai-iltaisin klo 18–20. Ruusukorttelin palvelukeskus sijaitsee Turun keskustassa (Puistokatu 10). Uimareille tiedoksi, että kulku Ruusukortteliin tapahtuu menemällä Koulukadun sisäpihan pääovesta sisälle. Uinnit ovat maksuttomia ja tarkoitettu koko perheelle ja allas on vain meidän käytössämme kyseisenä aikana. Uima-allas on melko pieni, mutta viihtyisä. Siellä on myös vesijuoksuvöitä, jos perinteinen uinti ja polskuttelu ei sovi. Ruusukorttelin uintivuorojen mahdollisista muutoksista ilmoitetaan alueosaston FB-ryhmässä.
Pääsetkö pakoon Kakolasta? Olemme menossa pelaamaan Pakohuonepeliä Kakolan vankimielisairaalaan perjantaina 28.9. Tarkempi kellonaika ilmoitetaan ilmoittautuneille, mutta kalenteriin on hyvä varata alustava aika klo 17.30 - 20.30. Jos innostusta riittää, voimme vaikka päättää tai aloittaa illan yhteisruokailun merkeissä.
Päijät-Hämeen alueosasto ja Ali-Seppälän talli tarjoavat mukavan aamupäivän hevosten parissa Luhtikylässä lauantaina 29.9.2018 klo 10–12. Tallilla on talutusratsastusta ja pihapiirissä voi rauhassa tutustua eläimiin. Myös aikuiset pääsevät halutessaan kokeilemaan ratsastusta. Tapahtuma on maksuton. Kahvila Rusinapullassa ja kodassa on tarjolla kahvia, lettuja ja makkaraa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumaan 22.9.2018 mennessä Sannalle 040-1522660. Ali-Seppälän talli, Keiturintie 274, 16510 Luhtikylä.
Päijät-Hämeen jäsenille tarkoitetut uinnit ovat Hollolan uimahallissa (Terveystie 8) toteutuvat erityisryhmien uintivuorolla sunnuntaisin kello 10. Alueosasto kustantaa uinnin sydänlapselle/nuorelle ja saattajalle.
Vertaistuki-ryhmätapaaminen keskiviikkona 3.10, Mäkimatin perhepuistossa klo 18-20.Ryhmässä vanhemmat voivat jakaa kokemuksiaan luottamuksella kahvikupin ääressä. Tule sellaisena kuin olet! Lisätietoja Elina Rauhala p. 0407296505 (ei ilmoittautumista, mutta voit vinkata tulostasi esim.facessa tai tekstarina)
Toimintaryhmä kokoontuu Jumbossa, Vantaalla. Jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan keskustelemaan syksyn ja kevään toiminnasta. Lisätietoja sihteeriltä Heidi Rajamäeltä sähköpostitse rajamaki.heidi(at)gmail.com.
Lappeenrannan uinnit jatkuvat joka kuun ensimmäinen perjantai Lauritsalan uimahallissa klo 16-18.  Klo 16-17 meille on varattu yksi rata (reunimmainen rata, jossa lapset voivat hyppiä, sukeltaa) Muutoin tavataan lasten altaalla. Yhdistys maksaa sydänlapsen + mukana tulevan aikuisen.  Kassalle tullessa ilmoita tulevasi Sydänlasten uintiin sekä oma ja lapsen nimi.  Eli uintipäivät 2.11,7.12, 4.1, 1.2, 1.3, 5.4 ja 3.5.  Nähdään hallilla!
Yhdistys järjestää ensimmäistä kertaa vertaistukikoulutuksen yhdistyksen alueosastojen aktiiveille. Vertaistukikoulutukseen ovat tervetulleita myös muut vertaistukitoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Yhdistyksen tavoitteena on, että jokaiselta alueosastolta saadaan koulutettua vähintään yksi vertaistukihenkilö. Alueiden toimintaryhmät valitsevat sisältään omat edustajat koulutuspäiville. Alueiden toimintaryhmien ulkopuolelta tulevat osallistujat valitaan ensisijassa omien perustelujen pohjalta sekä maantieteellisin perustein.

Jypin peliin

6.10.2018
La 6.10.2018 klo 17 alkavaan peliin Jyp-Tappara Varattu istumapaikkalippuja. 10€/hlö. Toimi nopeasti, liput viedään käsistä! Jotta mahdollisimman moni perhe pääsee mukaan, lippuja saatavilla aluksi 4 lippua/perhe. Jokainen noutaa ja maksaa liput itse jäähallille (D-sisäänkäynti) Ilm. 1.10. mennessä facebookissa tai tekstarina Minnalle 040 5160 719.
Päijät-Hämeen jäsenille tarkoitetut uinnit ovat Hollolan uimahallissa (Terveystie 8) toteutuvat erityisryhmien uintivuorolla sunnuntaisin kello 10. Alueosasto kustantaa uinnin sydänlapselle/nuorelle ja saattajalle.