Olet täällä

Tulevat tapahtumatKatso menneet tapahtumat

To 22.3. klo 17-21 Hätäensiapua Porin pääkirjaston tiloissa. 4x45min, kouluttajana ensihoitaja, ensiapukouluttaja Kati Kiirasmaa. Hinta 35€, sydänlapsi/nuori/aikuinen ilmaiseksi. Sitovat ilmoittautumiset 12.3 mennessä Johannalle puh. 040 8343915. 
Sirkuskoulu Kuopion Sirkuksessa lauantaina 24.3 klo 11 alkaen (Männistönkatu 15, 70500 Kuopio). Koko perheen tapahtuma. Viimevuoden huippusuosittu sirkuskoulu järjestetään jälleen tänä vuonna. Ohjelma on koko perheelle suunnattu jossa pääsee kokeilemaan rastityyppisesti erilaisia sirkuslajeja. Kaikki lapset ja lapsen mieliset mukaan sirkustemppuilemaan. Ilmottautumiset Tiinalle viestillä 040 4153 932 tai kuopio(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lasten iät, niin saadaan tapahtumaan kaikille sopivia rasteja. Ilmottautumiset keskiviikkoon 14.3 mennessä.
Tervetuloa SantaSporttiin uimaan lauantaina 24.3. alkaen kello 14.00. Omavastuu on aikuisilta kolme euroa ja koululaisilta yhden euron. Uintiin ei tarvitse ilmoittautua. 
Tapaamme sisäaktiviteettipuisto Superparkissa (os. Uno Savolan katu 8, Jyväskylä) sunnuntaina 25.3.2018, kello 14. SuperParkista löytyy toimintaa vähän isommille lapsille, nuorille sekä aikuisille. Yhdistys maksaa sydänhenkilön lipun. Mukaan saa ottaa myös kaverin omakustanteisesti. Kokoontuminen ja lippujen nouto kahvilassa klo 14.
Ruusukorttelin uintivuorot jatkuvat aina parittomien viikkojen torstai-iltaisin klo 18–20. Kevätkauden viimeinen uinti on 24.5.2018. Ruusukorttelin palvelukeskus sijaitsee Turun keskustassa (Puistokatu 10). Uimareille tiedoksi, että kulku Ruusukortteliin tapahtuu menemällä Koulukadun sisäpihan pääovesta sisälle. Uinnit ovat maksuttomia ja tarkoitettu koko perheelle ja allas on vain meidän käytössämme kyseisenä aikana. Uima-allas on melko pieni, mutta viihtyisä. Siellä on myös vesijuoksuvöitä, jos perinteinen uinti ja polskuttelu ei sovi.
Iloa, elämyksiä ja hyvinvointiaa - tuetut minilomat jäsenperheille haettavissa! 
Lappeenrannan uinnit jatkuvat koko kevään aina kuun ensimmäisenä perjantaina. Uinti on Lauritsalan uimahallissa klo 17-19. Pienemmät uimarit voivat polskia lasten altaassa ja isommat pääsevät uimaan syvempään altaaseen. Rataa emme saaneet varattua, mutta radalle saa mennä hyppimään, jos se on vapaa, eikä häiritse muita ja on oma valvoja. Uinti normaalilla yleisöuinti vuorolla. Yhdistys maksaa sydänlapsen + mukana tulevan aikuisen. Kerro kassalle, että tulet sydänlasten uintiin ja osallistujien nimet. Muilta perheenjäseniltä normaalin hinnaston mukainen maksu.
Tule mukaan uimaan SantaSporttiin  lauantaina 7.4. alkaen kello 14.00. Omavastuu on aikuisilta kolme euroa ja koululaisilta yhden euron. Uintiin ei tarvitse ilmoittautua. 
Huonepakopeli InsideOut Escape Gamesin tiloissa Vuosaaressa 7.4. klo 15.30 alkaen. Varattuna on kaksi peliä, joihin kumpaankin mahtuu 6 henkilöä. Tapahtuma on sekä sydänvikaisille nuorille ja aikuisille, että sydänlasten vanhemmille. Jälkipelit puidaan kokoustilassa, jossa tarjolla pientä purtavaa. Room Escape-peleinä on The Bar of Monsters and Madmen ja Sensation.
Uudenmaan alueosaston sydänlasten perheiden vuoden ensimmäinen uinti on sunnuntaina 4.3. klo 13–15. Varsinainen uintiaika on klo 13–14.30. Uinti tapahtuu Ruskeasuon koululla (os. Tenholantie 15, 00280 Helsinki). Paikalla on hyvä olla heti klo 13, jotta pääsee ovesta sisälle. Ovet ovat lukittuina uinnin ajan eikä sisään pääse kesken uintiajan.