Tulevat tapahtumat

Sydänaikuisten vertaistukitapaaminen järjestetään tällä kertaa Seinäjoella. Ohjelmassa on luvassa voimaannuttavaa valokuvausta, liikuntaa sekä rentoa yhdessä oloa. Tapaaminen on tarkoitettu yli 18-vuotialle yhdistyksen jäsenille. Tapaamiselle otetaan mukaan 20 osallistujaa ja etusijalla ovat ensikertaa tapaamiselle ilmoittautuneet ja seuraavaksi ne, jotka eivät osallistuneet vuonna 2018 tapaamisille. Tarvittaessa arvomme osallistujat. Tapaaminen järjestetään, jos osallistujia on vähintään 8.
Perinteeksi muodostunut Kuopion Sirkuksen järjestämä sirkuskoulu järjestetään maaliskuussa. Tervetulleita ovat lapset ja aikuiset perheineen. Paikkoja rajoitetusti. Tapahtuma on ilmainen. Ilmoittautumiset 15.3. mennessä Tiinalle 040 41 53 932 tai kuopio@sydanlapsetjaaikuiset.fi Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lasten iät.  
Pilkkitapahtuma järjestetään Kuhasalon Kalmonkatiskalla. Kokoontuminen klo:10 Kalmonkatiskalle jossa tietoa päivän kulusta. Suunnitelmissa pilkkimistä ja mukavaa yhdessäoloa. Pientä purtavaa kalmonkatiskalla klo: 12.00. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita jos tarvitset pilkkivälineitä. Omat voi myös ottaa mukaan. Ilmoittautuminen Timolle tekstiviestillä: 044 0515183 tai sähköpostiin: tinke85(at)hotmail.com Viimeistään viikkoa ennen. Omavastuu 2e/henkilö, sydänlapset- ja aikuiset ilmaiset. Omavastuu maksetaan yhdistyksen tilille.  
Menemme peuhaamaan Jyväskylän Hoplop:iin (Seppälänkankaan liikekeskus Sorastajantie 1, Jyväskylä). Alueosasto maksaa sydänhenkilön lipun, muut 15€. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella viimeistään 17.3. Lisätietoja Satu Manniselta: satumanninen(at)outlook.com  
Kaikki mukaan SantaSporttiin uimaan sunnuntaina 24.3. alkaen kello 14.00. Omavastuu on aikuisilta kolme euroa ja koululaisilta yhden euron. Uintiin ei tarvitse ilmoittautua. 
Ruusukorttelin uintivuorot jatkuvat aina parittomien viikkojen torstai-iltaisin klo 18–20. Ruusukorttelin palvelukeskus sijaitsee Turun keskustassa (Puistokatu 10). Uimareille tiedoksi, että kulku Ruusukortteliin tapahtuu menemällä Koulukadun sisäpihan pääovesta sisälle. Uinnit ovat maksuttomia ja tarkoitettu koko perheelle ja allas on vain meidän käytössämme kyseisenä aikana. Uima-allas on melko pieni, mutta viihtyisä. Siellä on myös vesijuoksuvöitä, jos perinteinen uinti ja polskuttelu ei sovi. Ruusukorttelin uintivuorojen mahdollisista muutoksista ilmoitetaan alueosaston FB-ryhmässä.
Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää yhteistyössä Karpatiat ry:n ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry:n kanssa seminaaripäivän. Paikkana on Oltermannikeskus Helsingin Oulunkylässä (Oltermannintie 8, 00620 Helsinki). Seminaaripäivän aikana on luvassa asiantuntijaluentoja perinnöllisistä rytmihäiriösairauksien ja sydänlihassairauksien erityiskysymyksistä, diagnostiikasta ja hoidosta. Lisäksi ohjelmassa on sydänfysioterapeutin luento turvallisesta liikkumisesta sekä vuorovaikutteinen paneelikeskustelu voimavaroista yhdessä kokemusasiantuntijoiden ja psykoterapeutin kanssa.
Lappeenrannan uinnit jatkuvat joka kuun ensimmäinen perjantai Lauritsalan uimahallissa klo 16-18.  Klo 16-17 meille on varattu yksi rata (reunimmainen rata, jossa lapset voivat hyppiä, sukeltaa) Muutoin tavataan lasten altaalla. Yhdistys maksaa sydänlapsen + mukana tulevan aikuisen.  Kassalle tullessa ilmoita tulevasi Sydänlasten uintiin sekä oma ja lapsen nimi.  Eli uintipäivät 5.4 ja 3.5.  Nähdään hallilla!
Jo perinteeksi muodostunut kylpyläpäivä Edenissä järjestään jälleen. Kylpyläpäivä alkaa klo 10.00 kokoontumisella Edenin aulassa. Pienen juttutuokion jälkeen siirrymme kylpylään. Omavastuut: Yli 16 v: 8 € Lapset 3 – 15 v: 6 € Alle 3 – vuotiaat pääsevät kylpylään ilmaiseksi. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 25.3. Kaisalle osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle yksityisviestin. Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22
Meillä on suunnitteilla mennä treffaamaan Satakunnan alueosaston väkeä Caribian altaisiin klo 13.30 lähtien. Sisäänpääsy lapsilta ja aikuisilta 10 €/hlö, sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset pulikoivat puoleen hintaan. Ilmoittautumiset Katja L:lle 31.3. mennessä sähköpostiin.