Tulevat tapahtumat

Päijät-Hämeen alueosasto järjestää sydänlasten vanhemmille ja sydänaikuisille virkistysillan. Kokoonnumme syömään Lahteen ravintola Coppa Eateryyn lauantaina 23.1. klo 18. Ilmoittautumiset sähköpostitse paijat-hame@sydanlapsetjaaikuiset.fi. Omakustanteinen. Tervetuloa mukaan!
Koko perheille suunnatut alueosaston maksuttomat uintivuorot järjestetään Lehmusvalkaman palvelukeskuksessa (Karviaiskatu 7, Turku). Syyskauden uinnit ovat joka maanantai klo 18-20.  Allasosasto on ko. aikana vain meidän käytössä ja saunat löytyvät sekä naisille että miehille. Jos olet kiinnostunut uinneista, pyydämme ensikertaa Lehmusvalkamaan suuntaavia olemaan yhteydessä Piian, Satuun, Katja L:n tai Benitaan lisäohjeiden saamiseksi. Varsinaista ennakkoilmoittautumista ei kuitenkaan tarvita.
Tervetuloa teatteriin! SUPER teatteri esittää näytelmän Maukka ja Väykkä su 7.2. klo 15 yksityisnäytöksenä Päijät-Hämeen alueosaston jäsenille. Hinta 5€/henkilö. Ilmoittautumiset sähköpostitse paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi 25.1. mennessä. Lippuja rajoitetusti, jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. SUPER teatterin osoite on Mariankatu 8, Lahti.
Tervetuloa laskemaan mäkeä Riemurinteelle Kuopion Vehmasmäkeen. Omat laskuvälineet mukaan. Alueosasto tarjoaa makkarat ja mehut laavulla. Ilmoittautumiset pe 12.2 klo 15 mennessä Tiinalle: tiina.kangas-ahola(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai 040 4153 932. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot. Nähdään kello 11 Riemurinteen parkkipaikalla Kuvemäentiellä. Säävaraus.   
Sunnuntaina 14.2.21 menemme polskimaan Caribiaan klo 13 alkaen. Plutimisen jälkeen nautitaan vielä yhdessä makoisia pizzoja meille erikseen rakennetusta pizzabuffeesta. Omavastuu lapsilta (alle 12v.) on 7,50e/hlö ja aikuisilta 15e/hlö - alle 4v. sekä sydänviakainen maksutta. Sitovat ilmoittautumiset Katja L:lle 31.1. mennessä sähköpostiin (katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tapahtumasivun kautta alueosaston FB-ryhmässä.
Tuetuille perhelomille voi osallistua niin sydänlasten perheet kuin sydänaikuiset perheineen. Tuettu lomaviikko perheille järjestetään jylhien vaaramaisemien Vuokatissa. Keskellä Vuokatin matkailualuetta sijaitseva viihtyisä Vuokatin Urheiluopisto tarjoaa oivat puitteet mitä monipuolisimmalle perhelomalle.
Keski-Suomen alueosaston toimintaryhmä kutsuu alueosaston jäsenet viettämään hiihtolomaa ulkoilutapahtuman merkeissä Ränssin kievarille Jyväskylään. Osoite: Kuikantie 340, 41140 Kuikka. Tapahtumassa mukana tv:stä tutut Maltti ja Valtti. Esiintyminen klo 15.00. Esitys ulkoteatterissa. Kesto 35min. Ohjelmassa lisäksi: Makkaranpaistoa kodalla Mäenlaskua. Omat pulkat ja liukurit mukaan! Napakelkka Piirrustus mahdollisuus sisällä Mahdollisuus pilkkimiseen ohjatusti. Paikan päältä löytyy tarvikkeet!
Lähdemme koko perheen laskettelumatkalle Himokselle 11.-14.3.2021. Osallistujilla on mahdollisuus lisäpäivään eli lähteä paikan päälle jo torstaina tai jos perheelle paremmin sopii, mukaan voi tulla vasta perjantaista lähtien.
Päijät-Hämeen alueosaston jäsenet lähtevät porukalla laskemaan mäkeä Messilään! Alueosasto maksaa sydänlapsen 6h lipun Pikkukylään tai vastaavan osuuden sydänlapsen/-nuoren/-aikuisen hissilipusta. Alueosasto tarjoaa makkarat ja mehua/kahvia/teetä. Omia eväitä kannattaa ottaa mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostitse paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi 5.3. mennessä. Kerro viestissä laskijoiden määrä ja onko tarkoitus mennä rinteisiin vai Pikkukylään sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Tavataan klo 10 lipunmyyntikojulla kartanon edessä. 

Tuettu loma Peurungassa

28.3.2021 - 2.4.2021
Ensimmäistä kertaa järjestettävä Voimaa vertaisista -tuettu loma omatoimisille aikuisille järjestetään Kylpylähotelli Peurungassa. Tuettu lomaviikko järjestetään yhteistyössä Karpatiat ry:n ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry:n kanssa. Loma on tarkoitettu aikuisille, joista toisella tai molemmilla on elämänlaatua heikentävä sairaus. Lomalle voi lähteä yksin tai seuralaisen kanssa. Lomajakson tavoitteena on tarjota mahdollisuus arjen irtiottoon ja vertaisseuraan.