Tulevat tapahtumat

Tervetuloa koko perheen voimin hohtokeilaamaan Raision Keilailukeskukseen (Varppeenkatu 24, Raisio). Ennen keilailua meille on varattuna kabinetti, jossa tarjolla on kahvit/mehut. Keilailuaikaa on varattuna 1,5 tuntia. Pienempien keilaajien ratoihin on mahdollista saada laidat. Omavastuu on 5 €/hlö pitäen sisällään myös kenkävuokran. Sitovat ilmoittautumiset 10.10. mennessä alueosaston sähköpostiin turku@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tapahtumasivun kautta alueen FB-ryhmässä.  
Tervetuloa juttelemaan sydänasioista Zoomiin klo 18.  Illan tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä rennosti, jutellen sydänlasten ja -perheiden kuulumisista vertaistuen hengessä. Myös sydännuoret ja -aikuiset ovat tervetulleita mukaan. Kameraa ei ole pakko pitää päällä ja Zoomiin voi tulla mukaan vain kuuntelemaankin, jos kokee, ettei halua omaa tarinaa tällä kertaa jakaa.
Turun alueosasto järjestää koko perheen virkistyspäivän HolidayClub Caribiassa su 24.11. klo 13 alkaen. Plutimisen jälkeen nautitaan vielä yhdessä makoisia pizzoja meille erikseen rakennetusta pizzabuffeesta. Omavastuu lapsilta (alle 12v.) on 7,50e/hlö ja aikuisilta 15e/hlö – alle 4v. sekä sydänvikainen maksutta. Sitovat ilmoittautumiset 10.10. mennessä alueosaston sähköpostiin tai tapahtumasivun kautta alueosaston FB-ryhmässä Katja L:lle.  
Tervetuloa mukaan Keski-Suomen alueosaston koko perheen puuhapäivään Leo´s leikkimaahan Jyväskylään su 24.10.2021 klo 14 alkaen. Tapahtuman omavastuuhinta on 10€ lapsilta (norm. 19€ sunnuntaisin). Aikuiset ja alle 1-vuotiaat maksutta. Ilmoittautumiset satu.manninen@sydanlapsetjaaikuiset.fi 17.10.2021 mennessä. Muistathan, että paikalle voi tulla vain terveenä. Huolehdi myös hyvästä käsihygieniasta tapahtumaan tullessa ja sen aikana. 
Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Pohjois-Savon alueosaston vuosikokous järjestetään torstaina 28.10. klo 17 Viikinkiravintola Haraldin kabinetissa, Tulliportinkatu 44, Kuopio. Kokouksessa ideoidaan yhdessä tulevaa toimintaa ja valitaan toimintaryhmän jäsenet vuodelle 2022. Alueosasto tarjoaa ruoat. Sitovat ilmoittautumiset kokoukseen pöytävarauksen vuoksi 24.10 mennessä pohjois-savo@sydanlapsetjaaikuiset.fiLämpimästi tervetuloa!
Päijät-Hämeen alueosasto järjestää retken Asikkalan Pasolanvuoren laavulle. Alueosasto tarjoaa laavulla pienet eväät, mutta omiakin retkieväitä ja ainakin juomapullo kannattaa pakata mukaan. Tapaamme Vääksyn Golfkentän parkkipaikalla, Tehtaantie 3 Vääksy, su 31.10. klo 15, josta lähdemme yhdessä luontopolulle ja kävelemme pienen matkan laavulle. Matkaan kannattaa varautua vedenpitävin kengin. Ilmoittautumiset paijat-hame@sydanlapsetjaaikuiset.fi 27.10. mennessä. Kerro viestissä osallistujien määrä ja mahdolliset erityisruokavaliot.
Tänä vuonna Synjan sydännuorten ja -aikuisten yhteistapaaminen järjestetään Tampereella Varalan urheiluopistolla 5.-7.11.
Päijät-Hämeen alueosaston vuosikokous pidetään pe 5.11. klo 18 ravintola Coppa Eateryssä, Aleksanterinkatu 16, Lahti. Alueosasto tarjoaa ruuat. Toimintaryhmään kaivataan uusia aktiiveja ideoimaan tapahtumia! Alueaktiivina ei liikaa rasitu tai vastuu paina ketään, tapahtumia järjestetään mukavalla porukalla rennosti.
Turun alueosasto suuntaa katsomaan hulvatonta komediaa ”Tämä on ryöstö!”Turun kaupunginteatteriin Pe 5.11. klo 19. Liput permantopaikoin 35 €/hlö. Sitovat ilmoittautumiset alueosaston sähköpostiin tai tapahtumasivun kautta alueen FB-ryhmässä 3.10. mennessä. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti!  
Tervetuloa mukaan keskustelemaan sydänvauvojen vanhempien ja vanhemmiksi tulevien virtuaalivertaistapaamiseen Zoomissa!    Tarkoituksena on keskustella lämminhenkisesti ja vertaistuellisesti mielessä olevista asioista, tapaamiseen voi osallistua vain kuuntelumielessäkin. Keskustelussa mukana Sydänlapset ja - aikuiset ry:n Uudenmaan toimintaryhmästä alueaktiivi Anna-Maria Kuri ja alueosaston yhteyshenkilö Sarita Laari. Ryhmään voi osallistua sydänlasta odottavien tai alle 2-vuotiaan sydänlapsen vanhemmat riippumatta asuinpaikasta.