Tulevat tapahtumat

Ensi kesän Pohjoismaisen leirin osallistujat matkustavat tällä kertaa Tanskan Jyllantiin. Leirille osallistuu sydännuoria kaikista pohjoismaista, joten leirin aikana kielitaito karttuu, yhteisenä kielenä on englanti. Luvassa on elämyksiä, mutta mahtuu ohjelmaan muutama luentokin.  Suomesta valitaan mukaan kymmenen 14-18-vuotiasta sydännuorta. Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Lisäksi mukaan lähtee kaksi suomalaista ohjaajaa.  Leirin omavastuu on 500 euroa, matkat kodin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä ovat omakustanteiset.

Sydännuorten kurssi, peruttu

20.7.2020 - 25.7.2020
Tamperella, Varalan urheiluopistolla,  järjestetään Sydännuorten kurssi 12-16-vuotiaille sydännuorille. Luvassa on toiminnan täyteisiä päiviä. Elämysten lisäksi ehditään kuuntelemaan asiantuntijaluentoja, joissa aiheina on mm. ammatinvalinta, liikunta ja ravitsemus, ja tietenkin tietoa sydänvioista. Kurssin tavoitteena on auttaa nuorta ymmärtämään oman sydänvian vaikutus elämään ja ottamaan vastuuta sairauden hoidosta.  Hakuaika kurssille on 1.12.2019 - 29.2.2020.
Tervetuloa Launeen perhepuistoon Lahteen koko perheen vertaistukitapaamiseen keskiviikkona 22.7. klo 17:30 alkaen. Tapaamme kioskin läheisyydessä, josta jatketaan porukalla puistoon. Omia eväitä voi ottaa mukaan. Alueosasto tarjoaa jäätelöt/mehut. Säävaraus, tapaaminen peruuntuu sateen sattuessa. Tulethan vain täysin terveenä paikalle!

Elämysleiri sydänperheille

27.7.2020 - 1.8.2020
Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilässä järjestetään leiri, joka tarjoaa vauhdikasta ohjelmaa koko perheelle. Leiri on tarkoitettu yli 5-vuotiaiden sydänlasten perheille. Leirille osallistuvien perheiden tulee olla yhdistyksen jäseniä.  Osallistujilta peritään omavastuu ja matkat ovat omakustanteiset.  
Kesätapaaminen on lauantaina 8.8.2020 klo 13 Juthas Djurgårdilla Uusikaarlepyyssä. Tilalla on mm. laamoja, jotka eivät ole kovinkaan tavallisia Pohjanmaalla. Osoite on Alajepuantie 387. Vierailu on ilmainen. Olemme ajatelleet että, meillä olisi yhteinen piknikki/ruokailu ja mahdollisesti uintia vierailun jälkeen, mutta paikka on vielä avoin. Ilmoittautuminen viimeistään 3.8 Lisbeth Hintsala-Sabelille tekstiviestillä 044 9322 096.
– Synjalaisten sekä sydänlasten vanhempien yhteistapahtuma Yhdistys järjestää nyt jo neljättä kertaa yhteisen vertaistapaamisen sydänlasten vanhemmille, synjalaisille ja heidän puolisoilleen Kolin jylhissä kansallismaisemissa. Tänä vuonna tapaamisen teemana luonnossa liikkumisen lisäksi parisuhde ja voimavarat. Kuule siis Kolin kutsu ja ilmoittaudu mukaan!

ExtermeRun Joensuussa, peruttu

29.8.2020 - 30.8.2020
Ensi kesänä juostaan taas ExtremeRun hyvän mielen juoksutapahtuma Joensuussa. Tapahtuman järjestäjät ja alueosasto haluavat tukea jäsenten osallistumista tapahtumaan.  Omavastuu alueosaston kautta ilmoittautuneille jäsenille ja heidän
Nähdään makkaranpaiston ja rupatteluhetken merkeissä Pappilan laavulla Pirkkalassa.  Tapahtuma on suunnattu erityisesti perheille ja aikuisille. Omat eväät mukaan ja alueosasto tarjoaa makkarat ja mehut. Seuraa FB-sivujamme tai ole yhteydessä Suviin.  

Vertaistukikoulutus Espoossa

5.9.2020 - 6.9.2020
Yhdistys järjestää vertaistukihenkilökoulutuksen Espoon Backbyn kartanossa (ent. Kaisankoti). Koulutus järjestetään osana Veikkauksen voittovaroin tuettua hanketta. Yhdistyksen tavoitteena on, että hankkeen jälkeen tukihenkilöitä löytyisi koko maan kattavasti jokaiselta yhdistyksen alueosastolta .
Tervetuloa sydännuorten tapaamiselle! Sydänlapset ja -aikuiset ry:n sydännuorten (13-17v.) vertaistapaaminen järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Pajulahteen ei ole suoraa julkista liikennettä, jonka vuoksi järjestämme yhteiskuljetuksen Lahden matkakeskukselta Pajulahteen. Tapaamisen ohjelmassa on tietoa sydänvioista, liikunnallista tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa hyvässä seurassa. Tapaamisella pääsee tutustumaan muihin sydännuoriin eri puolilta Suomea. Tapaamisen ohjaajina toimivat Synjatyöryhmän yhteyshenkilöt Jani Kujo ja Niina Wunsch.