Tulevat tapahtumat

Kaikki mukaan SantaSporttiin uimaan sunnuntaina 26.5. alkaen kello 14.00. Omavastuu on aikuisilta kolme euroa ja koululaisilta yhden euron. Uintiin ei tarvitse ilmoittautua. 
Lähdetään yhdessä seikkailemaan Huikee- Seikkailupuistoon, osoite on Hiekkarannantie 189, Yyteri. Seikkailupuisto Huikee on 2017 keväällä Yyteriin auennut köysirata, joka koostuu eri vaikeusasteisista radoista ja tarjoaa haastetta niin lapsille kuin aikuisillekin. Aikuiset 20€, lapset (alle 15v.) 13€ Sydänlapsi/nuori/aikuinen ilmaiseksi. Sitovat ilmoittautumiset 19.5 mennessä Hennalle puh. 044 071 1862 tai facebookissa. Maksut alueosaston tilille IBAN FI08 5541 2820 0193 63 ennen tapahtumaa.  
Koko perheen puuhapäivä järjestetään helatorstaina 30.5. kello 10-16 Puuhapuisto Veijarissa, Saarijärvellä. Omavastuu 5 €/hlö, alle 3v ilmaiseksi, heistä ei omavastuuta. Puistossa on kahvio ja kota, jossa makkaran paistoon mahdollisuus, omat eväät myös sallittu. Ilmoittaudu Sadulle sähköpostilla viimeistään 19.5. Omavastuu maksetaan 27.5. mennessä yhdistyksen tilille FI40 5541 2820 0192 72 (viitteeksi nimi ja montako henkeä)
Ulkoilutapahtuma Anttolan Neitvuorella (säävaraus) järjestetään helatorstaina 30.5., alkaen klo 11. Tarjolla pientä purtavaa (makkaraa, kasvisnyyttejä mehua, kahvia ja lettuja. Ilmoittautumiset ja allergiatiedot viimeistään 26.5. mennessä alla olevalla lomakkeella tai suoraan Anulle.  
Helatorstaina lähdemme nauttimaan luonnosta Puijonnokan laavulle ja samalla perehdymme geokätköilyn saloihin. Alueosasto tarjoaa makkarat ja mehut/kahvit. Kokoontuminen Puijonsarven parkkipaikalle, Päivärannan tielle klo 12. Kävelyä polkua pitkin laavulle on noin 800 metriä. Ilmoittautumiset maanantaihin 27.5 mennessä kuopio(ät)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai Tiinalle 040 41 53 932. Sää varaus.
Torstaina 6.6. klo 19 suuntaamme Naantalin Kailon kesäteatteri Emmaan katsomaan aikuisille suunnattua komediaa ”Heideken", joka pureutuu kotiseuturakkauden merkitykseen ja siihen, miksi juuri Heidekenilla syntyneet ovat aitoja turkulaisia. Kaikki alkaa siitä, kun aidon turkulaisuuden häviämisestä huolestuneet valtaavat Heidekenin ja vaativat synnytysten palauttamista legendaariseen sairaalarakennukseen. Poliisi-Pekka lähtee selvittämään valtausta ja joutuu yllättävään seikkailuun, joka vie hänet matkalle turkulaisuuden ytimeen.
Bussi lähteeklo 9.00 Porin vanhalta linja-autoasemalta klo 9.25 Noormarkku/ Osteri klo 9.45 Pomarkku th klo 10.15 Kankaanpää linja-autoasema klo 11.30 PYSÄHDYS JuustoporillaPaluu klo 18.00 / tai sopimuksen mukaan Seinäjoelta samaa reittiä, tauko Juustoportilla, Porissa noin klo 21.15. Eli matkalta pääsee myös jäsenet kyytiin, ilmoita tämä tieto ilmoittautuessasi.
Kaikki mukaan SantaSporttiin uimaan sunnuntaina 9.6. alkaen kello 14.00. Omavastuu on aikuisilta kolme euroa ja koululaisilta yhden euron. Uintiin ei tarvitse ilmoittautua. 
Sydänvikaisten lasten perheiden sopeutumisvalmennuskurssi järjestetään Porissa Virkistyshotelli Yyterissä ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä. Kurssin ohjelma on monipuolinen. Päivien aikana vanhemmilla on useita asiantuntikaluentoja liittyen sydänvikoihin. Kurssin aikana on myös keskustelutilaisuuksia, ryhmätöitä ja ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa. Hakijoita pyydetään huomioimaan, että kurssin luennot kuuluvat osana ohjelmaan ja niille tulee osallistua.
Det här är första gången en dylik informations- och kamratstödsträff ordnas för svenskspråkiga hjärtebarnsfamiljer. Träffen är på badhotellet Caribia i Åbo och under helgen erbjuds ett mångsidigt program. Det blir bland annat expertföreläsningar, en chans att träffa människor i samma situation och att koppla loss från vardagen. Helgens centrala syfte är kamratstöd och att få information under föreläsningar av olika slag om allt som har med medfödda hjärtfel att göra.