Tulevat tapahtumat

Mennään kannattamaan JOMA voittoon sen otellessa Kempeleen Kiriä vastaan Kerubi Stadionilla. Lisätietoa tulossa kun yksityiskohdat selviää. Laita päivämäärä kalenteriin. Lisätietoa: Markku 0405079496   
Pohjoismainen sydännuorten leiri järjestetään Islannissa, kurssikeskus Hjarðarbólissa. Leirille osallistuu kaikkiaan 50 sydännuorta ohjaajineen ja he pääsevät kokemaan vauhdikkaan leiriviikon! Pohjoismainen leiri on todella suosittu ja kokemuksena ainutlaatuinen! Leiri tarjoaa hyvät mahdollisuudet tutustua toisiin pohjoismaalaisiin sydännuoriin ja saada elinikäisiä sydänystäviä. 
Vietetään mukava iltapäivä Kyrkkärin uimarannalla/puistossa (Kyrkösvuorentie 26, Seinäjoki) piknikin merkeissä. Etelä-Pohjanmaan alueosasto tarjoaa kaikille osallistujille jätskit, mutta muuten omat piknik eväät mukaan. Tavataan kioskin läheisyydessä. Yhdityksen jäsenyyttä ei vaadita, vaan kaikki sydänperheet ovat tervetulleita. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, jotta mukahan vaan! 

Sydänperheiden elämysleiri

22.7.2019 - 27.7.2019
Sydänperheiden elämysleiri tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisia ja hienoja kokemuksia yhdessä muiden sydänperheiden kanssa. Leiripaikkana on Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilässä, joka sijaitsee Pielisen rannalla Nurmeksessa luonnonkauniissa ympäristössä. Hyvärilässä on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja pihassa ja lähiympäristössä.
Euroopanlaajuinen sydännuorten leiri järjestetään Porvoon kupeessa Emäsalon KokousPoukamassa. Leirille osallistuu kaikkiaan 60 sydännuorta ohjaajineen ja he pääsevät kokemaan vauhdikkaan leiriviikon! Leiri tarjoaa hyvät mahdollisuudet tutustua eurooppalaisiin sydännuoriin ja saada elinikäisiä sydänystäviä.  Leiri on tarkoitettu 14-18-vuotiaille sydännuorille ja Suomesta valitaan kuusi osallistujaa. Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.
Syyskauden avajaisia vietetään Julkulan rantasaunalla yhdessä uiden, saunoen, pelaten ulkopelejä sekä paistaen makkaraa. Rantasauna on varattu alueosaston käyttöön koko päiväksi. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin. Ilmoittautumiset/lisätiedot sähköpostitse tai Tiinalle 040 41 53 932 torstaihin 1.8 mennessä. Kerrothan ilmoittatumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.  
Koko perheen Peter Pan fantasiamusikaali Kirjurinluodon teatterissa Porissa. Sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset ilmaiseksi, aikuiset 12 €, lapset 8€. Lippuja varattu 25 kappaletta. Sitova ilmoittautuminen Hennalle p. 0440-711 862 tai facebookissa 14.7.2019 mennessä. Omavastuut myös maksettuna alueosaston tilille samaan päivään mennessä.  
Mennään yhdessä valloittamaan kiipeilyseinät Raision Myllyn Irti Maasta - kiipeilykeskukseen. Kaikki lapsista isovanhempiin ovat tervetulleita, kunhan painoa on 15-150 kg. Kiipeilemään on hyvä ottaa mukaan vaatteet jotka soveltuvat liikkumiseen sekä sisäkengät. Sitovat ilmoittautumiset 31.7. mennessä Ainolle. Omavastuu tapahtumasta on 10 €/hlö – sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset pääsevät kiipeilemään maksutta.  
Lähdetään yhdessä yön yli-retkelle Mansikkakarin leirikeskukseen. Osallistujat voivat halutessaan päättää, osallistuvatko he retkeen jo torstaista vaiko perjantaista lähtien. Leirikeskukseen voi tulla myös vain käväisemään päiväseltään, mikäli se ohjelmallisesti on mahdollista. Suunnitelmissa on toteuttaa lauantaissa pieni retki lähiympäristöön (Taivassalo-Kustavi-akselilla) omilla autoilla. Tarkempi ohjelma varmistuu lähempänä ajankohtaa ja sitä myös suunnitellaan osallistuvien kanssa yhdessä. Viikonlopun hinta on 10 euroa/vrk/lähtijä sisältäen myös ruokailut (kotiruoka).
Toimintaryhmä kokoontuu Jonnan luona. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa. Lisätiedot Johanna p. 040 834 3915