Olet täällä

Oulun SuperParkkiin temppuilemaan


10.2.2018 11:15
Sydänlasten viikon kunniaksi alueosastomme lähtee SuperParkiin viettämään riehakasta päivää sydämellisessä seurassa. Tapahtuma alkaa klo 11.15. Saavuthan paikalle ajoissa, sillä alussa kokoonnumme hetkeksi yhteen lyhyen esittäytymiskierroksen ajaksi. Esittäytymiskierros pidetään, jotta SuperParkissa touhutessamme tunnistamme muut sydänperheet ja halukkaat voivat hakeutua toistensa seuraan vertaistuen merkeissä. Vertaistuki on tärkeää kaikenikäisille sydänlapsille sekä heidän perheenjäsenilleen.
SuperParkissa touhuaminen vaatii energiaa, joten Ravintola Robson`s:ssa on mahdollista nauttia lounas, joka on tarjolla klo 13.00-14.00.
Alueosasto on saanut ilmaislippuja SuperParkiin, jotka varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmaislippuja on mahdollista lunastaa 2 kpl / perhe. Ilmaislipuilla pääsee ilmaiseksi SuperParkiin, mutta lounasta ne eivät kata. Mikäli kaikki ilmaisliput ehtivät mennä, joutuu hauskapidon SuperParkissa kustantamaan itse alennettuun hintaan. Sekä ilmaisliput että ostetut liput oikeuttavat pitämään hauskaa SuperParkissa sen sulkemisaikaan asti.
Omavastuut:
                                                          Pääsylippu SuperParkiin: 8 € / hlö (alle 4v veloituksetta)
                                                          Lounas alle 2v: veloituksetta
                                                          Lounas 2-6v: 3 €
                                                          Lounas 7-12v: 4 €
                                                          Lounas yli 13v: 5 €
 
Kun ilmoittaudut tapahtumaan, mainitsethan montako osallistujaa saapuu ja kuinka moni heistä on alle 4v. Mikäli haluatte osallistua lounaalle, ilmoitathan ruokailijoiden iän, määrän sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään to 1.2. Kaisalle osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.
Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22