Olet täällä

Pikkujoulut Oulun SuperParkissa


19.11.2017 10:00
Kaikenikäiset jäsenemme perheineen ovat tervetulleita pikkujouluihin su 19.11., tapahtuma alkaa klo 10.00, jolloin tarjoillaan Ravintola Robson`s joulupuuroaamiainen. SuperPark ja kaikki sen aktiviteetit ovat vapaasti käytettävissä koko päivän klo 10.30 – 19.00.
Olemme saaneet 20 ilmaislippua, jotka varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmaislippu on tarkoitettu perheen sydänvikaiselle jäsenelle, olipa hän lapsi, nuori tai aikuinen. Lippuja on siis mahdollista lunastaa 1 kpl / perhe. Ilmaislipulla pääsee ilmaiseksi SuperParkiin, mutta joulupuuroaamiaista se ei kata. Mikäli kaikki 20 ilmaislippua ehtivät mennä, myös sydänvikainen jäsen joutuu maksamaan omavastuuosuuden pääsylipusta. Voit myös osallistua pelkästään joulupuuroaamiaiselle.

Omavastuut:
Pääsylippu SuperParkiin: 8 € / hlö (alle 4v veloituksetta)
Joulupuuroaamiainen alle 12v: 3 € / hlö
Joulupuuroaamiainen yli 13v: 4 € / hlö
Mainitsethan ilmoittautuessasi jos perheenne sydänvikainen jäsen on alle 4v. Ilmoitathan myös montako pääsylippua tarvitsette. Mikäli haluatte osallistua joulupuuroaamiaiselle, ilmoitathan ruokailijoiden iän ja määrän.

Sitovat ilmoittautumiset to 9.11. mennessä Kaisalle osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.


Tervetuloa pikkujouluihin!