Olet täällä

Luontoretki 2.9. Haminalahdessa Kuopiossa


2.9.2017 12:00
Elokuun luontoretki peruuntui, mutta jäsenten toivomuksesta järjestetään uontoretki Kuopion Haminalahteen lauantaina 2.9 klo 12.
Ilmoittautumiset Facebook tapahtumaan kommentteihin tai Akille numeroon 050 3297 059. Ilmoita montako aikuista ja lasta tulossa. Sää varaus! Pieni tihkusade ei kuitenkaan haittaa. Tulentekopaikalla makkarat/mehut yhdistyksen puolesta. Omia eväitä voi ottaa myös mukaan.

Reitti kiertää vuonna 2006 avattu von Wright kulttuuri- ja luontopolkua, joka esittelee von Wright -veljesten taideteoksista tuttuja maisemia ja Haminalahden historiaa. Reitti lähtee Haminalahden leirikeskukselta (Länsirannantie 23) jonne on matkaa noin 5 kilometriä Pitkälahden ABC:ltä. Reitti on helppokulkuista korkeuseroineen ja sillä on mittaa noin 3 km. Lähdemme matkaan klo 12 ja aikaa kannattaa varata 2-3 tuntia. Pysähdymme myös tulentekopaikalle makkaran paistoon ja mukaan voi ottaa lisäksi myös omia eväitä. Oppaana toimii meidän oma erämies Pasi ja huoltojoukoissa hääri Aki. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Kuopion Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Kuopion alueosaston jäsenet perheineen.


Tule tapaamaan alueosaston muita jäseniä ja nauttimaan yhteisestä luontoretkestä kauniissa maisemissa! Tervetuloa!