Olet täällä

Seikkailukierros Suomenlinnassa


5.8.2017 13:15
Uudenmaan alueosasto on varannut yhdistyksen jäsenille ”Vuosisatojen aikamatka” -seikkailukierroksen Suomenlinnassa 5.8. klo 13.30. Lähtöpaikassa tulee olla 13.15! Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu omavastuun hintaan). Kierros kestää noin 1,5 tuntia ja alkaa täsmällisesti.
Tapahtuma on siis valtakunnallinen.

Vuosisatojen aikamatkan juoni tarjoaa jännittäviä tilanteita ja historian havinaa Viaporin linnoituksen eri valtakausilta. Seikkailukierroksen tarina pohjautuu historialliseen taustatietoon ja se vie lapset (6–13 v.) vanhempineen jännittävälle aikamatkalle entisaikain Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä aikojen takaa. Kierroksella kuljetaan ympäri linnoitusta ja päästään myös yleisöltä muutoin suljettuihin tunneleihin. Seikkailukierros on osa Suomi 100 -juhlaohjelmaa. Kierros kestää noin puolitoista tuntia.

Omavastuuhinta 6€ lapsilta ja 8€ aikuisilta, sydänlapsi pääsee ilmaiseksi. Ilmoittautuminen 16.7.2017 mennessä alla olevalla lomakkeella. Omavastuu maksetaan alueosaston tilille: FI60 5541 2820 0193 97.
Myös pikkulapsiperheet ovat tervetulleita viettämään kesäistä päivää muiden sydänperheiden seurassa. Omat eväät mukaan!

Sydämellisesti tervetuloa!

Mikäli haluat lisätietoa tapahtumasta, voit kysyä sitä Mari Hynniseltä, joka on tapahtuman yhteyshenkilönä.
 
Ilmoittautujan tiedot