Kuntoutuskursseja, leirejä ja sopeutumisvalmennusta

Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää monipuolisesti leirejä, kuntoutuskursseja ja sopeutumisvalmennusta sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille sekä heidän perheilleen. Lisäksi kuntoutuskeskus Kankaanpää järjestää Kelan kustantamia sydänlasten perhekursseja. Kankaanpään kursseista löytyy lisätietoa täältä.  

Sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssien tavoitteena on jakaa monipuolista sydäntietoutta asiantuntijaluentojen muodossa sekä antaa voimavaroja ja eväitä arjessa selviytymiseen. Vapaamuotoisemmilla leireillä painopiste on yhdessä tekemisessä ja uusien taitojen opettelussa. Kurssien ja leirien tärkeää antia ovat myös synnynnäisesti sydänvikaisten sekä heidän läheistensä vertaiskontaktit. 

Jos olet epävarma, täyttyvätkö valintakriteerit perheenne/lapsenne osalta tai jos kursseista tai leireistä on muuta kysyttävää, ethän epäröi olla yhteydessä yhdistyksen toimistolle. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Yhdistyksen valtakunnalliset kurssit ja leirit vuonna 2020

Hakuaika kesän kursseille ja leireille on päättynyt. Hakemuksia kursseille tuli tänäkin vuonna runsaasti. Nyt kuitenkin koronavirusepidemian takia osa kursseista on peruttu ja osan ajankohtaa on muutettu. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Pahoittelemme tilannetta. Lisätietoja saatte tarvittaessa yhdistyksen toimistolta.

Sopeutumisvalmennusviikonloppu, SOVA  

Sova-viikonloppu on peruttu tältä kesältä koronavirusepidemian takia. Sova-viikonloppu oli tarkoitus järjestää Kuopiossa, kylpylähotelli Rauhalahdessa 12.-14.6.2020. Seuraava  Sova tullaan järjestämään samassa paikassa 18.-20.6.2021.

Töihin kurssille

Etsimme lastenhoitajia ja ohjaajia työskentelemään kesän kursseillemme. Aikaisempaa työkokemusta leireiltä ei tarvita, mutta se katsotaan eduksi. Leirityöntekijöille on kurssin aikana järjestetty majoitus ja  täysihoito ja korvaamme matkat kurssi-/leiripaikalle.  Mikäli sinua kiinnostaa työskentely kurssilla tai leirillä, tutustu tarjontaan ja hae työntekijäksi 29.2.2020 mennessä.

Lisäksi ammattitaitoisille luennoitsijoille on aina tarvetta. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi.