Haku

Näytetään tulokset 1 - 10 | Tuloksia yhteensä 88

Jäsenlehti 4/2020 on ilmestynyt

Vuoden viimeisin jäsenlehti on ilmestynyt. Jäsenlehden ilmestymisen myötä myös yhdistyksen kurssihaku vuoden 2021 kursseille on käynnistynyt. Tuoreessa jäsenlehdessä on yhdistyksen vuoden 2021 kurssitarjonnan esittelyn sekä muiden tapahtumatietojen ohella artikkeli mielenkiintoisesta tutkimuksesta synnynnäisesen sydänvian vuoksi leikattujen sydänaikuisten pitkäaikaissairastavuudesta sekä tärkeää tietoa tunnetaidoista.  

Jäsenlehti 3/2020 on ilmestynyt

Jäsenlehden uusimmassa numerossa käsitellään tällä kertaa muun muassa synnynnäisesti sydänvikaisten aikuisten hoitoseurantasuositusta sekä sydänaikuisten kokemuksia seurannasta. Lisäksi lehdessä on tiivistelmät opiskelijoiden tekemistä opinnäytetöistä, joissa käsiteltiin sydänsairauden vaikutusta mielenterveyteen sekä sydänlasten kipukokemuksia. 

Jäsenlehden sähköisen version voit lukea täältä

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenlehden uusimmassa numerossa aiheina ovat muun muassa ECMO-hoito sekä ammatinvalintaan liittyvät kysymykset. Tuttuun tapaan lehdessä on myös kootusti tietoa menneen kesän kursseilta ja leireiltä sekä tulevista tapahtumista ajankohtaisia yhdistysasioita unohtamatta. 

Voit lukea jäsenlehden sähköisesti täältä.

Tämän kertaisessa jäsenlehdessä on tietoa mm. geenitutkimuksesta sydändiagnostiikassa, jota on lehteen jo tovin toivottu. Lisäksi numerosta löytyy ajankohtaista tietoa muuttuneista Kelan etuuksista sekä majoitusvaihtoehdoista Helsingissä kun lapsi on sairaalahoidossa. Lisäksi esittelyssä on ruotsinkielinen tieto- ja vertaistapaaminen sekä tietoa ensi kesänä ensimmäistä kertaa toteuttettavasta euroopanlaajuisesta sydännuorten leiristä (EYC). Lisäksi lehdestä löytyy muistutukset muista tulevan kesän tapahtumista sekä pian päättyvästä kurssihausta.
Vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt.

Numerossa saamme lukea mitä tulee huomioida lapsen aloittaessa päivähoidon sekä sydänvikaisten lasten vanhempien terveydellisestä elämänlaadusta. Lisäksi lehdestä löytyy kokemuspuheenvuorot +35-vuotiailta sydänaikuisilta sekä muistutukset tulevan kesän tapahtumista ja pian päättyvästä kurssihausta. Lehdestä löytyy perinteisesti myös vuosikokouskutsu sekä lisäksi lisätietoja Turussa järjestettävästä EuroHearts 2018-konferenssista. 

Viimeinkin vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt!  Pahoittelemme, että meistä riippumattomista syistä lehti ilmestyi muutaman päivän myöhässä.

Tämän vuoden toinen jäsenlehti on ilmestynyt!  

Kevään numerossa tutustumme sähköisiin terveyspalveluihin Kanta-palveluun sekä yhä kasvavaan Terveyskylään. Etenkin sydänvikaiset tytöt ja naiset, pohtivat mahdollisuuttaan saada omia biologisia lapsia. Asia askarruttaa myös monia sydänlasten vanhempia. Raskaus ei ole kaikille sydänvikaisille suositeltua, toisin kuin haastattelun antaneelle Sannalle. Lue Sannan tarina sivulta 8 ja faktaa sydänvikaisen raskaudesta ja sen suunnittelusta on kerrottu sivuilla 12-14.

Vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt. Jäsenlehdessä on tällä kertaa vikaesittelyssä TOF sekä katsausta lasten kardiologian historiaan Suomessa. Lisäksi lehdestä löytyy yhdistyksen rakastetun äiti-hahmon, Leena Tuuterin haastattelu sekä aluetoiminnan esittelyä. Jäsenlehden verkkojulkaisun löydät täältä.  

Vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt. Jäsenlehdessä on tällä kertaa muun muassa tärkeää asiaa siirtymävaiheesta, kiusaamisesta sekä vakuuttamisesta. Lisäksi lehdessä on esiteltynä yhdistyksen kurssi- ja leiritarjonta vuoden 2016 osalta. Hakuaika valtaosaan yhdistyksen kursseille käynnistyi lehden ilmestymisen myötä. Yhdistyksen kurssi- ja leiritarjonnasta löydät lisätietoja Tapahtumat -osiosta. Jäsenlehden sähköisen version voit lukea täältä