Olet täällä

Yhteinen illanvietto pizzan äärellä sydännuorille ja -aikuisille Helsingissä


30.9.2016 18:00
Uudenmaan alueen sydännuoret ja -aikuiset, tervetuloa viettämään yhteistä iltaa ja ruokailemaan Citykäytävän Rossoon (Keskuskatu 6, 00100 Helsinki) perjantaina 30.9. klo 18 alkaen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Uudenmaan alueosaston 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille sydännuorille ja -aikuisille.

Tarjolla on Fantasia- pizzaa, joka sisältää kastikkeen (tomaattikastike), pizzajuuston ja rucolan. Voit valita Fantasia- pizzaasi lisäksi neljä täytettä oman maun mukaan seuraavista vaihtoehdoista: bolognesekastike, broileri, katkarapu, kylmäsavulohi, pepperoni, kinkku, ilmakuivattu kinkku,  tonnikala, ananas, artisokka, grillattu paprika, jalapeño, marinoitu punasipuli, oliivi (saattaa sisältää kiviä), puolikuivattua tomaattia, tomaatti, tuore herkkusieni, feta, kapris, pesto, parmesaanijuusto, paholaisenhillo, sinihomejuusto, tuore mozzarella, tuplajuusto, vuohenjuusto. 
 
Ruokajuomana on jäävesi. Voit halutessasi valita listalta myös muuta juomista omakustanteisesti. Tapahtuma on alkoholiton. 
 
Ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä. Ruokatilaukset tehdään etukäteen, joten muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat ja pizzasi täytteet. Toimi nopeasti, sillä tapahtumaan mahtuu 9 ensimmäistä ilmoittautujaa. Omavastuu tapahtumaan on 5e/hklö. Maksun voit maksaa ennen pizzailtaa alueosaston tilille: FI60 5541 2820 0193 97 tai paikanpäällä. Voit ilmoittautua Katariinalle alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta tai puhelimitse numeroon 044 314 0031. Huomioithan, että tapahtuma on vain Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenille. Nähdään tapahtumassa! 
 

Lämpimästi tervetuloa!

Pizzatäytevaihtoehdot: bolognesekastike, broileri, katkarapu, kylmäsavulohi, pepperoni, kinkku, ilmakuivattu kinkku, tonnikala, ananas, artisokka, grillattu paprika, jalapeño, marinoitu punasipuli, oliivi (saattaa sisältää kiviä), puolikuivattua tomaattia, tomaatti, tuore herkkusieni, feta, kapris, pesto, parmesaanijuusto, paholaisenhillo, sinihomejuusto, tuore mozzarella, tuplajuusto, vuohenjuusto.