Yhdistyksen vuosikokous järjestetään etänä - Ilmoittaudu kokoukseen!

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään etänä - Ilmoittaudu kokoukseen!

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen!


Sydänlapset ja -aikuiset ry:n vuosikokous järjestetään lauantaina 24.4.2021 klo 13 koronarajoitusten vuoksi etänä Teamsissa. Teamsia voi käyttää verkkoselaimella tai laitteeseen ladattavalla sovelluksella. 

Kokoukseen on ennakkoilmoittautuminen, joka tulee tehdä oheisella sähköisellä lomakkeella 21.4.2021 mennessä, jotta jäsenyydet ehditään tarkastaa. Ilmoittautuneille lähetetään linkki kokoukseen sähköpostitse viimeistään 22.4. Kokouskutsu ja esityslista on julkaistu myös jäsenlehdessä 1/2021. Kokouksessa on mahdollista äänestää valtakirjalla (maksimimäärä 4). Valtakirja voi olla vapaamuotoinen, mutta siitä tulee käydä ilmi valtuuttaja ja valtuutettu sekä mihin tarkoitukseen valtakirja on myönnetty. Valtakirja tulee olla valtuuttajan allekirjoittama. Laitathan tiedot valtakirjoista jo ilmoittautumislomakkeeseen ja toimitat ne sähköpostitse osoitteella toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. 

Huolehdihtan että jäsenmaksusi on maksettu hyvissä ajoin ennen, jotta se on kirjautunut järjestelmään ja jäsenyyksiä tarkastaessa se voidaan todeta. Äänestysoikeus ja mahdolliseen hallitusvaaliin ehdokkaaksi asettuminen on mahdollista vain jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä.
 

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä? 

Osa yhdistyksen hallituksen jäsenistä on vuosittain erovuorossa. Oletko sinä kiinnostunut ryhtymään hallituksen jäseneksi? Jos vastaat kyllä, asetu ehdokkaaksi! 

Toivomme, että 24.4. pidettävässä vuosikokouksessa jäsenistöllä on valittavana hallitukseen mahdollisimman monipuolinen otanta yhdistyksen jäsenistöstä – päättämään yhteisistä, meille tärkeistä asioista. Ehdokkailta toivomme sydämen paloa, aktiivista otetta, sitoutumista ja halua vaikuttaa asioihin. Yhdistyksen hallitus kokoontuu vuosittain keskimäärin viidesti, joista yksi kokous on yleensä kaksipäiväinen. Myös etäosallistuminen kokouksiin on mahdollista. Lisäksi hallitus pitää tiiviisti yhteyttä kokousten välillä sähköpostitse sekä Teamsin välityksellä. 

Jos siis olet kiinnostunut asettumaan ehdolle yhdistyksen hallitukseen, ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtaja Timo Peuraan p. 040 7466 845 maanantaihin 19.4. mennessä. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin hallituksen jäseniin. Heidän yhteystiedot löydät kotisivuilta. Voit myös lähettää sähköpostia hallitukselle osoitteella hallitus(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi – kerromme enemmän kuin mielellämme lisää hallitustyöskentelystä! 
 

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS – esityslista

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 24.4.2021 klo 13
Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:
1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat sekä äänten laskijat.
2. Todetaan kokouksen osanottajat, laillisuus ja päätösvaltaisuus.
3. Vahvistetaan kokouksen työjärjestys.
4. Yhdistyksen uusien sääntöjen käsittely ja hyväksyntä
5. Käsitellään hallituksen vuosikertomus vuodelta 2020 ja päätetään siitä.
6. Käsitellään tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto vuodelta 2020.
7. Päätetään vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille edellisen vuoden tileistä ja hallinnosta tai päätetään muista toimenpiteistä, joihin toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto tai edellisen vuoden hallinto tai tilinpito mahdollisesti antaa aihetta.
8. Käsitellään hallituksen esitys vuoden 2021 toimintasuunnitelmaksi ja päätetään siitä.
9. Vahvistetaan jäsenmaksujen suuruudesta vuodelle 2022
10. Käsitellään hallituksen esitys vuoden 2021 talousarvioksi ja päätetään siitä.
11. Valitaan yksi tilintarkastaja ja varatilintarkastaja.
12. Vahvistetaan hallituksen jäsenten lukumäärä ja valitaan tarvittavat jäsenet ja varajäsenet hallitukseen.

Sydänlapset ja -aikuiset ry
HALLITUS