Olet täällä

Yhdistyksen jäsenkysely

Yhdistyksen jäsenkysely

Aina ajoittain on tarpeen kysyä jäsenistöltä, vastaako yhdistyksen nykyinen toiminta tarvetta sekä kerätä mahdollisia parannusehdotuksia ja ideoita. Nyt jokaisella on hyvä mahdollisuus kertoa mielipiteensä nykyisestä toiminnasta ja tuoda julki toiveensa tulevaisuuden suhteen.
 
Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kohdalla jäsenkysely on toteutettu viimeksi reilut 5 vuotta sitten. Kuluneiden vuosien aikana yhdistyksen toimintaympäristö on muuttunut melko paljon esimerkiksi sähköisen viestinnän voimakkaan kasvun kautta. Lisäksi yhdistyksen hallitus haluaa huomioida mahdollisimman laajasti jäsenistön mielipiteen luodessaan yhdistykselle strategiaa tuleville vuosille. Jäsenkyselystä toivotaan myös tärkeää tietoa alueosastojen ja jaostojen toiminnan kehittämiseen. On siis vähintäänkin korkea aika kartoittaa jäsenistön mielipidettä toiminnasta ja vastaamalla autat kehittämään yhdistyksen toimintaa!
 
Jäsenkysely toteutetaan sähköisesti yhdistyksen kotisivujen kautta. Kyselyssä kartoitetaan nykyistä toimintaa niin valtakunnallisesti, alueellisesti kuin myös jaostojen osalta. Lisäksi jäsenkyselyssä pyydetään mielipidettä nykyisen toiminnan mielekkyydestä, jäsenistön tarpeista ja toiveista sekä tiedotukseen liittyviä asioita. Kyselyyn toivotaan vastauksia myös useammalta perheenjäseneltä, joten kyselyyn voi vastata samasta taloudesta useamman hengen voimin. Kyselyyn saavat vastata myös muut yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ja jäsenyydestä luopuneet henkilöt. Jäsenkyselyyn pääset oheisen linkin kautta tai kopioimalla osoitteen selaimen osoiteriville: http://www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/content/jasenkysely-2016
 
Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10-20 minuuttia riippuen vastauksistasi. Kysely on avoinna 28.8.2016 asti. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta vastata kyselyyn sähköisesti, voit myös tilata paperiversion kyselystä yhdistyksen toimistolta.
 
Vastaamalla jäsenkyselyyn autat meitä kehittämään toimintaa! Tämä kutsu on lähetetty myös sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet löytyvät yhdistyksen jäsenrekisteristä. Jos et siis ole saanut sähköpostia, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi toimistollemme.
 
Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme tuotepalkintoa.
 
Kiitos arvokkaasta mielipiteestäsi ja toivotamme oikein lämpimiä loppukesän päiviä!