Vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt!

Vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt!

Tämän kertaisessa jäsenlehdessä on tietoa mm. geenitutkimuksesta sydändiagnostiikassa, jota on lehteen jo tovin toivottu. Lisäksi numerosta löytyy ajankohtaista tietoa muuttuneista Kelan etuuksista sekä majoitusvaihtoehdoista Helsingissä kun lapsi on sairaalahoidossa. Lisäksi esittelyssä on ruotsinkielinen tieto- ja vertaistapaaminen sekä tietoa ensi kesänä ensimmäistä kertaa toteuttettavasta euroopanlaajuisesta sydännuorten leiristä (EYC). Lisäksi lehdestä löytyy muistutukset muista tulevan kesän tapahtumista sekä pian päättyvästä kurssihausta. Vuoden ensimmäisessä numerossa löytyy perinteisesti myös vuosikokouskutsu, johon tällä kertaa oli eksynyt painovirhepaholainen. Vuosikokous järjestetään siis 27.4. eikä 26.4., kuten painetussa lehdessä virheellisesti oli. Lehdessä on myös esiteltynä Helsingissä 30.3. järjestettävä seminaaripäivä, joka on suunnattu perinnöllistä rytmihäiriöitä ja sydänlihassairauksia sairastaville. 

Pääset sähköiseen jäsenlehteen täältä.

Seuraavan jäsenlehden (2/2019) aineistot tulee toimittaa 7.4.2019 mennessä. Lehti ilmestyy alustavan aikataulun mukaan 13.5.2019.

Jäsenlehden aineistot pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteella lehti(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Samaan osoitteeseen voi kertoa juttuvinkkinsä.

Yhdistyksen jäsenlehden ilmoitusmyynnistä vastaa Printmix Oy

Oikein hyvää Sydänlasten viikkoa ja tietenkin hyvää Ystävänpäivää kaikille sydänystäville!