Voimaa vertaisista Kolilla


26.8.2021 16:00 - 29.8.2021 14:00

- Synjalaisten ja sydänlasten vanhempien yhteistapahtuma -


Tänä vuonna Voimaa vertaisista -viikonlopputapaamisen teemana on luonnossa liikkuminen, oma hyvinvointi ja voimavarat. Tapaaminen toteutetaan niin sanottuna pitkänä viikonloppuna torstaista sunnuntaihin ja tervetulleita ovat niin sydänlasten vanhemmat kuin synjalaiset läheisineen. Tapaamisen yhtenä keskeisenä tavoitteena on tarjota uudenlaista vertaistoimintaa, jossa synnynnäisesti sydänvikaiset aikuiset läheisineen ja sydänlasten vanhemmat voivat jakaa kokemuksiaan elämästä pitkäaikaissairauden kanssa. Tapaamisen tavoitteena on tarjota myös uusia elämyksiä sekä kannustaa liikuntaan. Tällä kertaa teemaksi on nostettu myös hyvinvointi arjessa. Voimavaroja ammennetaan siis viikonlopun myötä monesta eri lähteestä.

Voimaa liikunnasta ja luonnosta
Tapaamisen kantavana teemana on liikunta ja luonnossa liikkuminen. Ohjelmaan kuuluu muun muassa ohjattua vaellusta ja reittivalinnoissa huomioidaan mahdollinen alentunut suorituskyky. Peruskunto osallistujilla tulee kuitenkin olla, jotta vaellukselle osallistuminen on mahdollista. Arvioithan liikuntakykysi siis realistisesti! Ohjelmassa on myös muutamia vaihtoehtoisia ohjelmia, joista voi valita oman kuntonsa ja mieltymystensä mukaan sopivimman ohjelmakokonaisuuden. Ohjelmassa on aiemmin ollut valittavissa esimerkiksi pidemmän ja lyhyemmän vaellusreitin ohella issikka-vaellusta tai rentoutumishetkeä kylpylässä. Erilliset, valittavissa olevat ohjelmaosuudet varmistuvat vasta lähempänä tapahtumaa, mutta omista toiveista voi halutessaan kertoa ilmoittautumisten yhteydessä. Viikonlopun ohjelmaan on varattu aikaa rauhoittumiselle, hyvinvointi-teemaiselle  luennolle sekä ryhmäkeskusteluille. 

Majoitus
Tapaamisen majoitus tapahtuu vierekkäisissä huviloissa (Kolin Kuningas ja Kolin Kuningatar), joissa kummassakin on kuusi erillistä makuuhuonetta. Muutoin tilat ovat siis yhteiskäytössä. Pääset tutustumaan huviloihin etukäteen koliroyal.fi.

Hinta
Omavastuu tapaamiselle on 100 euroa per henkilö, joka pitää sisällään tapahtuman ohjatun ohjelman, majoituksen sekä kotiruokatyyppiset ruokailut. Huomioittehan, että osasta ohjelmaosuuksista voi tulla osallistujille osallistumismaksun lisäksi erillinen ohjelmamaksu – riippuen valittavista sisällöistä. 

Ilmoittautuminen
Voimaa vertaisista -tapaaminen on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä. Paikkoja tapaamiselle on kaikkiaan noin 24 hengelle. Paikat osallistujille on kiintiöity sydänlasten vanhemmille ja sydänaikuisille läheisineen. Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet tämän tyyppisiin tapahtumiin. Pyydämme myös vapaamuotoisia perusteluja ilmoittautumisen yhteydessä, miksi juuri teidän tulisi päästä tapaamiselle. Paikat tullaan arpomaan, mikäli hakemuksia tulee poikkeuksellisen paljon ja valintaa on mahdotonta tehdä muiden valintaperusteiden pohjalta oikeudenmukaisesti. Voit kirjoittaa ilmoittautumislimakkelle alustavia toiveitasi ohjelman suhteen.

Tule mukaan! Luvassa on varmasti ainutlaatuinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on etsiä, löytää, haastaa ja voimaantua! Kun samaan pakettiin kuuluu vielä liikuntaa, luontoa, elämyksiä ja vertaistukea, on sitä varmasti vaikea vastustaa!

Tapahtuman järjestämisessä on ns. korona-varaus, eli mikäli epidemia-tilanne niin edellyttää, tapahtuma tullaan perumaan. Kolilla nähdään! 


 
Hakijan tiedot
Toisen hakijan tiedot
Yhteystiedot
Suostumus