×

Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Voimaa vertaisista


24.8.2017 18:00 - 27.8.2017 13:00
Synjalaisten sekä sydänlasten vanhempien yhteistapahtuma - Voimaa vertaisista 24.-27.8.2017
 
Loppukesästä järjestetään ensimmäistä kertaa Voimaa vertaisista -tapaaminen Pohjois-Karjalassa, jylhän Kolin upeissa kansallismaisemissa. Tapahtuma on tarkoitettu Synja-ikäisille eli 14 vuotta täyttäneille sydännuorille, sydänaikuisille puolisoineen sekä sydänlasten vanhemmille. Tapahtuman järjestämispaikkana oleva Koli ja sen lähialueet tarjoavat paljon mahdollisuuksia toteuttaa itseään.

Tapaamisen yhtenä keskeisenä tavoitteena on tarjota uudenlaista vertaistoimintaan, jossa synnynnäisesti sydänvikaiset nuoret ja aikuiset sekä sydänlasten vanhemmat voivat jakaa kokemuksiaan elämästä pitkäaikaissairauden kanssa. Monille sydänlasten vanhemmille on äärettömän lohdullista ja toiveita herättävää tavata synnynnäisesti sydänvikaisia aikuisia, jotka esimerkillään antavat toivoa siitä, että sydänlapset myös saavuttavat aikuisiän sydänviastaan huolimatta. Pitkän viikonlopun ajaksi voi murheet jättää kotiin ja antaa luonnon vaikuttaa omaan hyvinvointiin.

Tapaamisen tavoitteena on tarjota myös uusia elämyksiä sekä kannustaa liikuntaan, joka onkin tapaamisen kantavana teemana. Liikunnasta ja luonnossa liikkumisesta voi ammentaa voimavaroja yhdessä vertaistoiminnan kanssa. Työvälineinä käytetään myös ohjattua voimauttavaa valokuvausta, johon halukkaat osallistujat voivat tutustua. Ohjelmaan kuuluu myös vaellusta ja reittivalinnoissa huomioidaan mahdollinen alentunut suorituskyky. Peruskunto osallistujilla tulee kuitenkin olla, jotta vaellukselle osallistuminen on mahdollista. Arvioithan liikuntakykysi siis realistisesti.

Ajankohta torstaista sunnuntaihin 24.-27.8.2017. 

Paikkoja tapaamiselle on noin 30 hengelle. 

Majoitus tulee tapahtumaan yhteismajoituksena. Osa majoituksesta on kahden hengen huoneissa, osassa majoitustila jaetaan useamman henkilön kanssa. Mahdolliset majoitustoiveet pyritään huomioimaan mahdollisuuksien rajoissa ja niistä pyydetään ilmoittamaan jo ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitus järjestetään mökeissä, joihin voi tutustua etukäteen osoitteessa www.koliroyal.fi (mökit: Kolin Kuningas ja Kolin Kuningatar)

Omavastuu tapaamiselle on 100 euroa/henkilö. Hinta pitää sisällään tapahtuman ohjatun ohjelman, majoituksen sekä kotiruokatyyppiset ruokailut.

Ohjelma varmistuu myöhemmin. Ohjelma sisältää luonnossa vaeltamista ja vertaistuen jakamista, yhteisiä illanviettoja ja saunomista. Pitkän viikonlopun aikana pääsee toteuttamaan ohjattua voimauttavaa valokuvausta. Tarkempi ohjelma tulee tänne... Osallistujien fyysinen suorituskyky tulee olla niin hyvä, että voi osallistua vaellusretkiin.

Ilmoittaudu 1.-30.6. Paikat on kiintiöity niin synjalaisille kuin sydänlasten vanhemmille ja ne tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan – tule etsimään ja löytämään voimaa vertaisista sekä ylittämään itsesi! 

   Hakuaika on päättynyt. voit kysyä vapaita paikkoja toimistoltamme sähköpostitse toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi