Vertaistukikoulutus 18. - 19.5.2019


18.5.2019 9:00 - 19.5.2019 13:00
Yhdistys järjestää vertaistukihenkilökoulutuksen Tuusulan Gustavelundissa 18. - 19.5.2019. Koulutus järjestetään osana Veikkauksen tukemaa hanketta. Yhdistyksen tavoitteena on, että hankkeen jälkeen tukihenkilöitä löytyisi jokaiselta alueosastolta koko maan kattavasti.

Vertaistukikoulutukseen ovat tervetulleita yhdistyksen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneet vertaistukitoiminnasta ja ovat mahdollisesti halukkaita ryhtymään toimimaan yhdistyksessä tukihenkilöinä niille, jotka tarvitsevat tukea esimerkiksi ensitietotilanteissa tai kun sairauden tilassa tapahtuu muutoksia - olipa kyse sydänlapsen vanhemmasta, sydännuoresta tai -aikuisesta tai heidän puolisoistaan. Tukihenkilönä voi toimia esimerkiksi henkilökohtaisissa kasvokkain tapahtuvissa tilantessa, verkossa, puhelimitse tai vaikkapa sähköpostitse.  

Koulutuspäivät järjestetään yhteistyössä potilastukipiste OLKAn kanssa. Päivien sisällössä keskitytään pääasiassa vertaistukihenkilötoimintaan, mutta päivillä käsitellään myös jonkin verran Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toimintaa ja vertaistukimuotojamme. Koulutuspäivien alustavan ohjelmarungon löydät täältä.

Koulutus on osallistujille maksuton ja osallistumalla koulutukseen sinun ei vielä tarvitse sitoutua mihinkään. Tilaa koulutuspäiville on noin 20 hengelle. Mikäli kiinnostusta on enemmän mitä paikkoja, osallistujien valinta tapahtuu hakeneiden omien perustelujen pohjalta sekä maantieteellisin perustein. Vertaistukikoulutus järjestetään kokoushotelli Gustavelundissa, joka sijaitsee Tuusulanjärven rantamaisemmissa vain 15 minuutin päästä lentokentältä. Saapumisohjeet löytyvät hotellin sivuilta.

Vaikka itse koulutus järjestetään 18. - 19.5., paikalle on mahdollista saapua jo perjantaina 17.5., mikäli se on esim. kulkuyhteyksien tms. vuoksi perusteltua. 

Ilmoittaudu mukaan koulutuspäiville tästä. Ilmoittautumisaika koulutuspäiville on päättynyt.

Tervetuloa mukaan!