Vastaa yhdistyksen yhteisökyselyyn

Vastaa yhdistyksen yhteisökyselyyn


On taas tullut aika kysyä niin jäsenistöltä kuin muiltakin toimintaan osallistuvilta ja kiinnostuneilta, vastaako yhdistyksen nykyinen toiminta tarvetta sekä kerätä mahdollisia parannusehdotuksia ja ideoita. Nyt jokaisella on hyvä mahdollisuus kertoa mielipiteensä nykyisestä toiminnasta ja tuoda julki toiveensa tulevaisuuden suhteen.
 
Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kohdalla jäsenkysely on toteutettu viimeksi reilut 5 vuotta sitten, jonka jälkeen yhdistyksen toimintaympäristössä on tapahtunut melko paljonkin muutoksia. Toimintaan on tullut uusia muotoja ja -tapoja – eikä vähiten koronatilanteen vuoksi. Lisäksi yhdistyksen hallitus haluaa huomioida mahdollisimman laajasti toimintaan osallistuvien mielipiteitä luodessaan yhdistykselle strategiaa tuleville vuosille. Yhteisökyselystä toivotaan myös tärkeää tietoa alueosastojen ja valtakunnallisten ryhmien toiminnan kehittämiseen. 

Yhteisökysely toteutetaan sähköisesti yhdistyksen kotisivujen kautta. Kyselyssä kartoitetaan nykyistä toimintaa niin valtakunnallisesti, alueellisesti kuin myös valtakunnallisten ryhmien osalta. Lisäksi kyselyssä pyydetään mielipidettä nykyisen toiminnan mielekkyydestä, tarpeista ja toiveista sekä tiedotukseen liittyviä asioita. Kyselyyn toivotaan vastauksia myös useammalta perheenjäseneltä, joten kyselyyn voi vastata samasta taloudesta useamman hengen voimin. Kyselyyn saavat vastata myös muut yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ja jäsenyydestä luopuneet henkilöt.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10–20 minuuttia riippuen vastauksistasi. Kysely on avoinna 13.–30.9. asti. Linkin kyselyyn löydät täältä.
Lisäksi linkki toimitetaan niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä. Jos siis et ole saanut kyselyä sähköpostiisi, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi yhdistyksen toimistolle!

Vastaamalla yhteisökyselyyn autat meitä kehittämään toimintaa! Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan vuoden 2021 Muumin päivä -erikoismuki.