Uusi jäsenlehti ilmestynyt!

Uusi jäsenlehti ilmestynyt!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenlehden tuoreimmassa numerossa aiheina ovat muun muassa kuinka käsitellä pelkoja, joita sydänvika nostaa niin sydänvikaisen lapsen ja nuoren vanhemmissa. Pelot ovat varsin tavallisia myös sydänvikaisten aikuisten ja heidän läheistensä keskuudessa. Lehdessä on myös tärkeää asiaa endokardiitiista ja antibioottiprofylaksiasta. Lisäksi lehden sivuilta voitte lukea Elina Salmela-Marttilan uppopalloharrastuksesta, joka on vienyt nuoren naisen mennessään sekä Anneli Barckin yhdistykselle tekemästä merkittävästä testamenttilahjoituksesta, joka mahdollistaa paljon. 

Lehden myötä avautui myös ilmoittautuminen Kolin vertaistukitapaamiselle elo-syyskuun vaihteessa. Lisätietoja tapahtumasta voit lukea lehden sivujen ohelta myös täältä. Hakuaika Kolin tapaamiselle päättyy 30.6. Lehdessä on myös lisätietoja ja hakuohjeet syksyn tuetusta perhelomasta Ikaalisten Kylpylässä. Hakuaika perhelomaan päättyy 15.7. Tuttuun tapaan lehdessä on myös kootusti tietoa menneistä ja tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista yhdistysasioista.

Voit lukea jäsenlehden sähköisesti täältä.

Seuraavan jäsenlehden (3/2018) aineistot tulee toimittaa 12.8.2018 mennessä. Lehti ilmestyy alustavan tiedon mukaan 14.9.2018.

Jäsenlehden aineistot pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteella lehti(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Samaan osoitteeseen voi kertoa juttuvinkkinsä.

Yhdistyksen jäsenlehden ilmoitusmyynnistä vastaa Printmix Oy.