Uudet maksutavat 2018 jäsenmaksuille!

Uudet maksutavat 2018 jäsenmaksuille!

Sydänliitto on ottanut jäsenmaksuissa käyttöön nykyaikaiset maksutavat perinteisen paperilaskun lisäksi. Jatkossa siis myös Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa e-laskuna tai suoramaksuna.

E-lasku

on nykyaikainen tapa vastaanottaa lasku sähköisesti suoraan omaan verkkopankkiin. E-laskun jäsen saa käyttöönsä kun tekee verkkopankissa e-laskusopimuksen. Tekemällä sopimuksen jo nyt, vuoden 2018 jäsenmaksu tulee e-laskuna. Jäsen voi tehdä e-laskusopimuksen erikseen seuraavasti:
 
1. Kirjauduttuasi verkkopankkiisi, etsi verkkopankkisi valikoista kohta "E-lasku", "E-laskusopimukset", "Tilaa e-laskuja" tai "Tee e-laskusopimus" ja klikkaa sitä. 
2. Hae laskuttaja nimellä, Sydänliiton jäsenlaskun löytää nimellä Suomen Sydänliitto/jäsenmaksu 
3. Täytä verkkopankkisi pyytämät laskun maksamiseen liittyvät tiedot (Sydänliitolla laskun tunnistetieto on jäsennumero) ja hyväksy sopimus. Jäsennumero löytyy jäsenkortista tai jäsenlehden takakannesta tai saat sen soittamalla yhdistyksen toimistolle puh. 050 4655 550. 
4. Tämän jälkeen jäsen saa jatkossa jäsenmaksut suoraan verkkopankkiinsa.

Mikäli vuoden 2018 jäsenmaksu tulee vielä paperisena, voi pankki tarjota laskua maksaessasi e-laskusopimuksen tekemistä automaattisesti. Seuraa silloin verkkopankkisi antamia ohjeita.

Suoramaksu

on maksutapa jäsenille jotka eivät käytä verkkopankkia. Suoramaksusopimus tehdään aina pankin kanssa omassa konttorissa. Suoramaksu on laskujen maksutapa, jossa maksun määrä veloitetaan maksaja-asiakkaan tililtä automaattisesti laskuttajan pankkiin lähettämän veloitusaineiston perusteella. Suoramaksu on aina tilisiirto. Lasku toimitetaan maksajalle postitse ennen eräpäivää. Laskulla kerrotaan, että maksutapa on Suoramaksu.
 
Jäsenkortti tullaan lähettämään kaikille jäsenille Sydän-lehden numero yksi etuliitteenä, jonka mukana lähetämme myös paperiset jäsenlaskut niille jäsenille jotka eivät ole ottaneet uusia maksutapoja käyttöönsä. Tulevaisuudessa jäsenkortin voi saada myös mobiilikorttina, mutta tästä tiedotamme enemmän kun olemme saaneet testiversion kortista tehtyä. Aikataulu mobiilikortille on kuitenkin se että ensimmäinen testiversio tulee valmistumaan syksyllä 2017.