Työnohjauksellinen koulutusviikonloppu vertaistukijoille


18.9.2021 10:00 - 19.9.2021 14:00

Yhdistys järjestää koulutetuille vertaistukihenkilöille työnohjauksellisen koulutusviikonlopun Backbyn kartanossa Espoossa, osoite Bodomintie 37, Espoo.

Viikonlopun asiantuntijana ja kouluttajana toimii Anu Toija. Pohdimme vertaistuen elementtejä, käymme läpi yhdistyksen vertaistukioppaan sekä keskustelemme vertaistukihenkilöiden kokemuksista ja vertaistukitilanteista. Asiapitoisen ohjelman lisäksi viikonlopussa on varattu aikaa virkistäytymiseen ja keskusteluihin.

Majoitus 2 hengen huoneissa. Yhdistys kustantaa viikonlopun majoituksen täysihoidolla (la lounas, välipala, päivällinen, iltapala, su aamupala ja lounas) sekä osallistjien matkat.

Koulutus alkaa lauantaina 18.9. klo 10 ja ohjelma loppuu sunnuntaina 19.9. lounaan jälkeen klo 14 mennessä. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Mikäli tulet pitkästä matkasta tai hankalien kulkuyhteyksien vuoksi tarvitset majoitusta jo pe-la yöksi, kerro siitä ilmoittautumislomakkeella. Kerro myös, jos tarvitset yhteiskyytiä esim. Tikkurilan asemalta tai lentoasemalta.

Ilmoittaudu mukaan 15.8. mennessä oheisella lomakkeella.

Lisätietoa yhdistyskoordinaattori Kirsi Läderbergiltä p. 044 2727 707 tai kirsi.laderberg(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi

Tervetuloa mukaan!


 
Ilmoittaudu mukaan vertaistukihenkilöiden työnohjaukselliseen viikonloppuun.

Täytäthän lomakkeen huolellisesti!