TULOSSA - Sydänlasten viikko 7.-14.2.

TULOSSA - Sydänlasten viikko 7.-14.2.

Kohta käynnistyy jo 8. Sydänlasten viikko! 

Sydänlasten viikkoa vietetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Kampanjaviikon tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten lasten ja aikuisten sekä heidän läheistensä etuja ajavana potilasjärjestönä.

Viime vuosina kampanjointia on tehty erityisesti sosiaalisen median kanavissa ja siinä saavutetut upeat näkyvyysluvut on pitkälti aktiivisen jäsenistön ansiota. Toivottavasti kampanjointiin otetaan osaa yhtä innokkaasti tänäkin vuonna! On hienoa, että myös monet yhdistyksen alueosastoista juhlistavat teemaviikkoa erilaisten tapahtumien muodossa.

Tänä vuonna kampanjaviikolle on tulossa monipuolisesti julkaisuja eri sosiaalisen median alustoissa. Kampanjaviikon aikana julkaistaan myös uutta lapsille ja sydännuorille ja -aikuisille suunnattua tiedotusmateriaalia. Julkaisuissa käytetään jo entuudestaan tuttuja #yksisadasta, #sydänsankari ja #tätäonsydänvika aihetunnisteita.

HopLopista jäätelöt sydänlapsille

Sydänlasten viikon kunniaksi tarjoaa jäätelöt sydänlapsille HopLopissa. Jäätelöpalloetu tulee lunastaa ennen vierailua verkkokaupasta koodilla SYDÄNLAPSI2021. Kupongilla saa yhden jäätelöpallon veloituksetta (1 etukuponki/Sydänlapsiperhe/vierailu). Etu on voimassa 1.–14.2.2021 lukuunottamatta Rovaniemen seikkailupuistoa. Edun pääset lunastamaan täältä. Sydänlasten viikon aikana on voimassa myös kampanjaetu kaksi yhden hinnalla, josta lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.hoplop.fi/lippukampanja.

Kampanjaviikon huipennuksena etäkonsertti

Sydänlasten viikon loppuhuipennuksena Dj Kakkiainen tuo yhdessä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kanssa iloa ja diskomeininkiä jokaisen lapsiperheen olohuoneeseen Ystävänpäivänä 14.2. klo 14.00. Kikattava Kakkiainen on valloittava hahmo ja yksi Suomen suosituimmista lasten live-elämyksistä. Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää yhteistyössä Dj Kakkiaisen kanssa hyväntekeväisyyskonsertin livestriimi-keikkana kaikille sydänlapsille ja heidän ystävilleen. Iloa ja hyvää mieltä on siis varmasti luvassa niin pienille kuin isoille diskoilijoille!

Mukaansa tempaavista koreografioista vastaa Havuhelman metsästä tutut kaverukset Citykani ja Kikattava Kakkiainen. Keikan aikana kuullaan tanssittavia kappaleita Kikattavan Kakkiaisen studioalbumeilta. Pistetään siis jalalla koreasti Sydänystävien seurassa!

Livestriimi-keikan lipun hinta on 9,90 € ja liput on ostettavissa osoitteesta lippu.fi. Mikäli satut olemaan livekeikan aikana päiväunilla, striimista pääsee
nauttimaan myös jälkikäteen. Liput voi ostaa myös tallenteeseen, joka säilyy palvelussa viikon ajan.

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenille lipun hinta on 4,90 €. Alennukseen oikeuttavan koodin saat yhdistyksen toimistolta osoitteesta toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. 

Lisätietoja kampanjaviikosta ja viikon ohjelmasta julkaistaan ensi viikolla.