Tervetuloa lennokkikerholle!


27.9.2020 11:00

Lämpimästi tervetuloa Kuopion lennokkikerhon järjestämään tapahtumaan, jossa pääsemme tutustumaan radio-ohjattaviin autoihin ja lennokkeihin ScrapHill RC-autoradalle ja lennokkikentälle Haminalahteen. Vetäjät pitävät meille näytöksiä ja ohjaavat laitteiden turvallisessa kokeilemisessa. Kouluikäiset, nuoret ja aikuiset pääsevät radio-ohjattavien puikkoihin, perheen pienimmille ohjaaminen luonnollisesti rajoitetumpaa.

Ilmoittautumiset perjantaihin 25.9. klo 18 mennessä Tiinalle s-postiin tiina.kangas-ahola(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai numeroon 040 4153 932. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat, sillä alueosasto tarjoaa tapahtumassa makkarat, pullakahvit ja pillimehut. Tapahtuma on ilmainen. Säävaraus sateen yllättäessä.

Rata sijaitsee Kuopion Haminalahdessa. Hiekkatie radalle kääntyy Karttulantien varresta, Jätekeskuksen liittymästä. Kentän lähin osoite on Mustamäentie 61, 70800 Kuopio. Osoitteessa on lukittava puomi. Siitä tie jatkuu nimettömänä puomin ohi n. 750m ja päättyy kenttäalueelle.
Lisäinfoa lennokkikerhon toiminnasta ja puitteista voi käydä kurkkaamassa osoitteesta
https://www.kuopiorc.fi/scraphilll-ulkorata/

Niille alueosaston jäsenille on lähetetty sähköinen jäsenkirje, joiden sähköpostiosoite on toimistomme tiedossa. Mikäli et saanut kirjettä sähköisesti, niin käytössä olevan sähköpostiosoitteen voi ilmoittaa yhdistyskordinaattorillemme osoitteeseen kirsi.laderberg(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi