Teemaviikonloppu rytmihäiriöistä Holiday Club Caribiassa Turussa 26.-28.11.2021

Yhdistys järjestää vielä tänä vuonna teemaviikonlopun sydänsairaille, joilla on tahdistin ja/tai rytmihäiriösairaus. Viikonloppu järjestetään Holiday Club Caribiassa Turussa 26.–28.11. Nyt ensimmäistä kertaa tällä teemalla järjestettävässä tiedollisessa vertaistapahtumassa on tarjolla monipuolisten asiantuntijaluentojen ohella mahdollisuus vertaiskontakteihin ja keskusteluihin muiden vastaavan kokeneiden kanssa. Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Viikonlopun tietopuolinen anti on tarkoitettu lähinnä aikuisille. Viikonloppuun voi kuitenkin osallistua vain aikuisten kesken tai halutessaan myös lapset voi ottaa mukaan. Vanhempien osallistuessa luennoille on lapsille ohjattua ohjelmaa. Viikonloppuun valittujen perheiden koko määrittelee, paljonko tapahtumaan voidaan ottaa osallistujia. Alustavasti paikkoja on noin 20 perheelle.

Viikonloppuun voi osallistua myös vaikket olisikaan yhdistyksen jäsen. Yhdistyksen jäsenille omavastuuhinnat ovat edullisemmat. Viikonlopun matkakustannukset jäävät osallistujien itsensä maksettavaksi. Halutessaan osallistujat voivat hakea Kelalta matkakorvausta kattaakseen matkakuluja. Tätä varten tarvitset lääkärinlausunnon tai -suosituksen kurssille osallistumisesta Kela-hakemuksen liitteeksi.

Ensisijaisena valinnan kriteerinä on osallistujien kuntoutumisen tarve, johon vaikuttavat diagnoosi ja sairaude tila sekä tuen tarve. Etusijalla ovat ne osallistujat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavantyyppisille yhdistyksen järjestämille kursseille. Aikaisempi osallistuminen ei kuitenkaan ole este uudelle kurssihaulle ja valinnalle.

Hakuaika päättyy 17.10.2021. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!