Tätä on sydänvika!

Tätä on sydänvika!

Tätä on sydänvika!
– Sydänlasten viikko 7. - 14.2.2020 

Tänään käynnistyvää Sydänlasten viikkoa vietetään Suomessa jo seitsemättä kertaa. Kampanjaviikon tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten lasten ja aikuisten sekä heidän läheistensä etuja ajavana potilasjärjestönä.

Sydänlapset ja -aikuiset ry viettää sydänlasten viikkoa ja ystävänpäivää nostaen esiin tuen ja läheisyyden merkitystä tavoitteenaan varmistaa, ettei yksikään sydänlapsi, -nuori tai heidän läheisensä kokisi olevansa yksin tai vailla tukea. Kampanjaviikon tavoitteena on myös lisätä yleistä tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista.

Tänä vuonna kampanjaviikolla tullaan julkaisemaan niin sydänlasten, -nuorten ja -aikuisten kuin heidän läheistensä videotarinoita siitä, mitä elämä synnynnäisen sydänvian tai -sairauden kanssa tarkoittaa. Kampanjaviikon teemana on ”Tätä on sydänvika”. Kampanjaviikon avauksena nähty Helmin tarinan löydät yhdistyksen FB-sivun lisäksi myös YouTube-kanavalta

Julkaisuissa käytetään jo entuudestaan tuttuja #yksisadasta ja #sydänsankari aihetunnisteita sekä tänä vuonna kampanjan teemaksi nostettua #tätäonsydänvika tunnistetta.

Tykkää ja jaa! 

Seuraa kampanjaviikon tiedotteita ja tempauksia yhdistyksen Facebookin tykkäys-sivulla osoitteessa www.facebook.com/sydanlapsetjaaikuiset sekä Instagramissa @sydanlapsetjaaikuiset. 


Haluaisitteko kertoa tai jakaa Sydänlasten viikolla esimerkiksi sydänlapsen perheen tai sydännuoren tarinan? Ota yhteyttä!
Etsimme teille mahdollisuuksien mukaan haastateltavan.

Lisätiedot ja tiedustelut:
toiminnanjohtaja Katja Laine
p. 044 2727 717, katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi