Synnynnäinen sydänvika ja sikiödiagnostiikka -hoitohenkilökunnan koulutuspäivä 5.12.2018

Synnynnäinen sydänvika ja sikiödiagnostiikka -hoitohenkilökunnan koulutuspäivä 5.12.2018

Lämpimästi tervetuloa Sydänlapset ja -aikuiset ry:n järjestämään hoitohenkilökunnalle suunnattuun koulutukseen keskiviikkona 5.12.2018. Paikkana on Aluekeskus Oltermanni eli Hengitysliitto Helin ja Suomen Sydänliiton toimitalo Helsingin Oulunkylässä (Oltermannintie 8, 00620 Helsinki). Mikäli koet, että koulutuspäivän sisältö ei tällä kertaa kohdistu sinulle, toivomme, että välitätte tietoa eteenpäin potentiaalisille osallistujille.
 
Koulutuspäivä alkaa ilmoittautumisella ja aamukahvilla klo 8.30 alkaen. Varsinainen ohjelma alkaa klo 9.00. Päivän hinta on 85 euroa. Koulutuksen hintaan sisältyy ohjelman lisäksi kirjallisuutta synnynnäisiin sydänvikoihin liittyen (Sydänlapsesta aikuiseksi ja Nuorten sydänsairaudet -kirjat), lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.
 
Kirjeen mukana saatte koulutuspäivän ohjelman ja saapumisohjeen. Ilmoittautua voi yhdistyksen kotisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteella lotta.heikkila(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 23.11.2018. Ilmoittautumisessa tulee ilmoittaa osallistujien nimet ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), työnantajasairaala, laskutusosoite, mahdolliset ruoka-allergiat tai erikoisruokavaliot. Koulutuspäivän sisältöön ja käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä allekirjoittaneeseen tai toiminnanjohtaja Katja Laineeseen p. 044 2727 717.

Lisätietoa ja ilmoittautumislomake löytävät täältä.

           
Ystävällisin terveisin,
Lotta Heikkilä
Sydänlapset ja -aikuiset ry
aluesihteeri
lotta.heikkila(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
p. 044 2727 707