×

Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Synjan yhteistapaaminen Lahdessa


1.11.2019 17:00 - 3.11.2019 12:00
Tapaamisen ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, luento itsehoidosta, toiminnallista musiikkimaalausta sekä tuttuun tapaan Synjan vuosikokous sekä pikkujoulut. Tule siis mukaan nauttimaan yhdessäolosta sekä hyvästä ohjelmasta loistavassa seurassa.  

Majoituspaikkana toimii Scandic Lahti City. Tapaamisella majoitus tapahtuu kahden tai kolmen hengen huoneissa. Voit kertoa mahdollisista majoitustoiveista ilmoittautumislomakkeessa. Jos tapaaminen herättää suurempaa kiinnostusta, mitä on paikkoja, etusijalla ovat ne synjalaiset, jotka ovat osallistumassa tapahtumaan ensimmäistä kertaa tai kenen kohdalla edellisestä osallistumisesta on vierähtänyt pidemmän aikaa. Tarvittaessa paikat tullaan arpomaan. Tapaamiselle osallistuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä.

Tapaamisen omavastuu on 50 euroa /henkilö ja se pitää sisällään majoituksen, ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut. Jokainen kustantaa itse matkansa tapaamisen hotellin ja kodin välillä. Tapaamisen osallistujat sitoutuvat hakiessaan osallistumaan koko ohjelmaan. Tapaamisen aloituksesta myöhästymisestä tai aiemmasta poislähdöstä on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen tapaamisen alkua.

Synjan syyskokoukseen ja pikkujouluihin ovat tervetulleita kaikki synjalaiset. Pikkujoulut järjestetään syyskokouksen ja päivällisen jälkeen, jossa on luvassa yllätysohjelmaa rennolla meiningillä sekä pientä purtavaa. Halutessasi voit osallistua sekä syyskokoukseen että pikkujouluihin tai vain toiseen. Huomaathan, että osallistuminen vain pikkujouluihin edellyttää myös ilmoittautumista! Omavastuu pikkujouluihin on 15 euroa. Tervetuloa mukaan! Mukaan voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. 

Alustava ohjelma: 

Perjantai 1.11.
15.00 - 19.00                  Saapuminen ja majoittuminen huoneisiin omaan tahtiin
19.00 - 22.00                  Yhteinen illanvietto ja iltapalaa

Lauantai 2.11.
08.00 - 10.00                   Aamupala 
10.00 - 12.30                   Luento itsehoidosta (Hippu Pintilä, psykologi ja personal trainer ja Mikko Korpeinen, personal trainer ja motivaatiovalmentaja
12.30 - 13.30                   Lounas 
13.30 - 14.30                   Yhteistä tekemistä
14.30 - 15.00                   Kahvitauko/välipala 
15.10 - 17.00                   Toiminnallista musiikkimaalausta
17.00 - 18.00                   Synjan syyskokous 
18.00 - 19.00                   Päivällinen
19.00 - 23.00                   Pikkujoulut

Sunnuntai 3.11.
08.00 - 09.30                   Aamupala
09:30 - 11.00                   Musiikkimaalaus jatkuu
12.00                                Lounas
Lähtöhalit ja kotimatkalle omaan tahtiin

- pienet muutokset mahdollisia -

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen tapaamisen alkua. Mikäli ilmoittautumisensa peruu 14-0 vuorokautta ennen tapaamisen alkua, tulee esittää lääkärin todistus tai maksaa omavastuu kokonaisuudessaan.

Synjan syyskokous ja pikkujoulut 2.11.2019  

Synjan syyskokoukseen ja pikkujouluihin ovat tervetulleita kaikki synjalaiset, myös ne jotka eivät osallistu syyskokouksen yhteydessä järjestettävälle yhteistapaamiselle. Kokouksessa valitaan tarvittavat uudet jäsenet työryhmään.

Synja työryhmä suunnittelee ja kehittää sydännuorten ja -aikuisten toimintaa. Työryhmä suunnittelee muun muassa Synjan tapaamisten ohjelmat. Työryhmä kokoontuu 2-3 kertaa vuodessa kokoustamaan ja pitää tiiviisti yhteyttä kokousten välissä myös sähköpostein tai tarvittaessa Skype-palaverein. Työryhmä toimii yhteistyössä yhdistyksen hallituksen, toimiston, alueosastojen ja mahdollisten projektien kanssa. Toimikausi työryhmässä on kolmevuotinen.
    
Mikäli olet kiinnostunut työryhmässä työskentelystä, olethan siitä yhteydessä sähköpostitse synja(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi niin kerromme mielellämme lisää.   

Tervetuloa mukaan!