Sydänperheiden elämysleiri


22.7.2019 10:00 - 27.7.2019 12:00

Sydänperheiden elämysleiri tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisia ja hienoja kokemuksia yhdessä muiden sydänperheiden kanssa. Leiripaikkana on Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilässä, joka sijaitsee Pielisen rannalla Nurmeksessa luonnonkauniissa ympäristössä. Hyvärilässä on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja pihassa ja lähiympäristössä.

Elämysleiri on tarkoitettu kouluikää lähestyvien (yli 5-v.) sydänlasten perheille sekä niille perheille, jotka ovat jo aiemmin osallistuneet yhdistyksen tai Kelan sopeutumisvalmennuskursseille. Tämä leiri ei siis ole tarkoitettu ihan pienimmille sydänlapsille, mutta pienemmät sisarukset ovat tervetulleita leirille. Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

Leirin omavastuu on 100,00 euroa/aikuinen ja 50,00 euroa/lapsi (0-15 vuotta), sydänlapsilta omavastuuta ei peritä. Omavastuu pitää sisällään leirin täysihoidon ja ohjelman. 

Elämysleirillä ei ole luentoja, mutta muunlaista tekemistä on paljon! Leirillä ei ole lastenhoitoa, vaan koko leirin ajan perheenjäsenet ovat yhdessä ja pääsevät näin kannustamaan ja auttamaan toisiaan haastavissa, mutta hauskoissa tehtävissä. Muiden sydänperheiden tapaaminen ja vertaistuki on isossa roolissa tällä leirillä. Illanvietot tarjoavat tilaisuuden kokemusten jakamiseen. Ohjelmassa on uusien asioiden kokeilemista ja leikkimielisiä kisailuja. 
Elämysleirin tavoitteena on tarjota erityisesti sydänlapselle mahdollisuus löytää erilaisten elämysten kautta itsestään uusia puolia, vahvuuksia ja onnistumisen kokemuksia. Sydänlapsi tulee huomaamaan, että sydänviasta huolimatta hän voi ja pystyy tekemään monia hauskoja asioita.  Leirin tavoitteena on tarjota mahdollisuus perheen yhdessäololle ja mielekkäälle yhdessä tekemiselle. Hakuaika leirille päättyy 28.2.2019.


Lisätietoa ja hakuohjeet löydät täältä.