Sydännuorten leiri Varalassa


24.6.2019 10:00 - 29.6.2019 12:00
Sydännuorten leiri järjestetään kesäkuun lopulla Tampereen Varalan urheiluopistolla, jossa on tarjolla toiminnan täyteisiä päiviä sydännuorille. Mahdollisuuksia on Varalassa monia! Leirillä hyödynnetään omien leiriohjaajiemme lisäksi Varalan ammattitaitoisten ohjaajien osaamista. Varalan monipuoliset ohjelmapalvelut ja liikuntamahdollisuudet tarjoavat oivat puitteet vaikka mihin!

Leiri on tarkoitettu 12-16-vuotiaille sydännuorille. Osallistujien ei tarvitse olla yhdistyksen jäseniä. Leirin omavastuu on 50,00 euroa ja se pitää sisällään leirin ohjelman ja täysihoidon.

Ohjelmassa on monien elämysten lisäksi asiantuntijaluentoja sydänvikojen hoidosta, ammatinvalinnasta, liikunnasta, ravitsemuksesta ja voimavaroista. Leirillä annetaan realistista tietoa osallistujien sydänvioista ja niiden aiheuttamista rajoituksista. Leirillä nuoret saavat myös tietoa yhdistyksen nuortentoiminnasta (Synja). Luentojen lisäksi pidetään hauskaa yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Vertaistuki on tärkeässä roolissa leirillä ja yhdessä tekemisen avulla nuoria kannustetaan luomaan kontakteja, jotka saattavat johtaa pidempäänkin ystävyyteen. 

Leirin tavoitteena on pyrkiä parantamaan nuorten sosiaalista toimintakykyä ja tukemaan sydännuoren itsenäistymistä. Hakuaika leirille päättyy 28.2.2019.

Lisätietoa ja hakuohjeet leirille löydät täältä.