Sydänlasten ja sisarusten leiri Virroilla


2.7.2019 10:00 - 5.7.2019 12:00
Leiri järjestetään Nuorisokeskus Marttisessa, Virroilla. Marttinen tarjoaa erilaisin elämyksin hyvät puitteet leirille. Leirillä lapset saavat turvallisesti seikkailla kohti itsenäisyyttä ammattitaitoisten leiriohjaajien kanssa. Leirin aikana sydänlapset ja heidän sisaruksensa saavat kokeilla uusia ja tuttuja asioita yhdessä. Leirin ohjelmassa on lapsille iloista toimintaa ulkoilun, leikin ja uusien ystävien parissa!

Sydänlasten ja sisarusten leirille voivat osallistua 8-13-vuotiaat sydänlapset joko yksin tai sisarusten kanssa. Jos sydänlapsella ei ole sopivan ikäistä sisarusta, voi leirille lähteä vaikka serkun tai muun läheisen ystävän kanssa. Leirille osallistutaan ilman vanhempia turvallisesti leiriohjaajien kanssa. Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

Leirin omavastuu on 50,00 euroa/lapsi ja se pitää sisällään leirin ohjelman ja täysihoidon. 

Leirin aikana lapset pääsevät kokeilemaan uusia asioita ja hieman myös haastamaan itseään. Leirin aikana puhutaan sydänvioista ja niihin liittyvistä asioista lasten ehdoilla. Leiri ei sisällä luentoja vaan ohjelma on enemmän toiminnallinen. Leirillä on tavoitteena tarjota sydänlapsille ja heidän sisarilleen uusia, itsetuntoa vahvistavia kokemuksia. Lapset pääsevät helposti leikkien ja muun ohjelman parissa luomaan vertaiskontakteja, mikä on tärkeää sydänlasten lisäksi heidän sisarilleen. 

Lisätietoa ja hakuohjeet löydät täältä.

Hakuaika leirille päättyy 28.2.2019.