"Salaperäinen Turku" opastettu kävelykierros


14.8.2021 15:00
Millainen Turku kätkeytyy postikorttien, matkailumainosten ja perinteisen historiankirjoitusten taakse? Lähdemme tutustumaan tähän monille kotiseutumme tuntemattomaan puoleen opastetulla kävelykierroksella lauantaina 14.8. klo 15 alkaen.

Kierroksella kuulemme tarinoita Turun varjoisilta kujilta. Luvassa on hurjia juttuja mestauksista ja rikoksista, oudoista sattumuksista, kadonneista paikoista ja ihmisistä. Kävelykierroksella kuullaan myös toisenlaista totuutta kaupungin huvielämästä sekä huvittavia uskomuksia ja se vie meidät paikkoihin, joita ei omin päin löytäisi ja joista kaikki paikallisetkaan eivät tiedä!

Kierros alkaa Turun kaupungintalon edustalta osoitteesta Aurakatu 2. Paikkoja on rajoitetusti ja kierroksen sisällöstä johtuen sitä ei suositella alle 15-vuotiaille. Omavastuu kävelykierrokselle on 5 euroa. Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteella turku@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai alueosaston Facebook -tapahtumasivun kautta 1.8. mennessä. Kierros kestää noin 2 tuntia ja tapahtuman jälkeen ajatuksissa on lähteä vielä vaikka yhdessä omakustanteisesti ruokailemaan – sikäli mikäli kiinnostusta riittää ja se on mahdollista järjestää.