Retki Ahvenanmaalle, peruttu


11.9.2020 7:30 - 13.9.2020 20:00

Turun alueosaston kesäksi suunnittelema Ahvenanmaan reissu on siirretty syksyyn. Rahoituskysymysten ratkettua ilonamme on kertoa, että alueosasto pystyy tukemaan osallistuvia perheitä ennakoitua enemmän. Retkelle lähdetään 11.9. Viking Amorellalla, jossa syömme aamiaisen. Viikonlopun majoitus (2 yötä) tapahtuu Käringsund resortin 4+2 hengen Bungaloweissa, jossa valittavana on kaksi eri vaihtoehtoa; joko ilman saunaa oleva tai saunallinen bungalow. Majoitus tulee tapahtumaan yhteismajoituksena. Jos bungalowin haluaa omaan käyttöönsä kokonaisuudessaan, se on lisämaksusta mahdollista. Lisämaksu on riippuvainen majoittuvien henkilöiden lukumäärästä; jos majoittuvia on 3, lisämaksu on 165/185 euroa (ilman saunaa/saunalla), jos majoittuvia on 4, lisämaksu on 110/120e tai jos majoittuvia on 5, lisämaksu on 55/65 euroa. Osallistuvia perheitä pyydetään lisäksi ottamaan oma auto matkaan (autopaikka 40e/meno-paluu), niin retkeily saarella onnistuu helpommin lauantaina. Lauantaissa on pienen retken lisäksi ohjelmassa iltapäivässä aktiviteettejä, jonka alueosasto tarjoaa osallistujille. Paluu tapahtuu su 13.9. Viking Gracella, jossa syömme buffet-päivällusen.

Omavastuuosuudet aikuiselta ovat 100e-110e/henkilö, lapsilta 12-17v. 70-75e/henkilö ja lapset alle 12v. 40-45e/henkilö. Omavastuuosuus pitää sisällään laivamatkat meno-paluu, aamiaisen pe, majoituksen valitussa bungalowissa yhteismajoituksella, päivällisen pe ja la Käringsundissa + saunan paljuineen (pe), la-su aamiaiset, aktiviteetit la sekä ruokailun paluumatkalla laivalla. Omavastuuosuuden lisäksi osallistujille jää maksettavaksi autopaikka (40e) sekä mahdolliset lounaat ja iltapalat pe-su. Tämän lisäksi lisämaksu peritään, jos bungalowin haluaa omaan käyttöönsä.

Sitovat ilmoittautumiset retkelle tulee tehdä Katja L:lle 16.8. mennessä sähköpostitse osoitteella katja.laine@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai alueosaston FB-ryhmän tapahtumasivun kautta. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.