Olet täällä

PullukkaRunissa kerätään varoja Sydänlasten hyväksi!

PullukkaRunissa kerätään varoja Sydänlasten hyväksi!

Stand up koomikko ja viihdyttäjä Sami Hedbergin masiinoima Pullukka Run juostaan tänä vuonna jo kolmatta kertaa Vierumäen Urheiluopistolla 11.7. Viihteelliseen liikuntatapahtumaan on yhdistetty myös hyväntekeväisyyttä, jonka kohteena on vuoden 2015 osalta Sydänlapset ja -aikuiset ry.
 
Tässä hyvänmielen tapahtumassa ei tarvitse juosta verenmaku suussa ja jos mielii, voi matkan taittaa hyvällä omalla tunnolla vaikka kävellen. Juoksumatkoja on useita; naisten ja miesten sarjat puolimaratonille sekä pikkupullukkaan (10 km) kilpailijoille sekä kuntoilijoille. Myös lapsille on omat sarjansa ja matkansa. Halukkailla on myös mahdollisuus ostaa lippu iltajuhlaan, jossa luvassa on vielä pientä vatsa- ja poskilihasjumppaa. Kyseessä on siis todellinen kokovartalotapahtuma! Tarkemmat juoksumatkat ja sarjat sekä ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta www.pullukka.fi. Huomaathan, että edullisempi ennakkoilmoittautumisaika päättyy 1.5., mutta tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan myös myöhemmin.
 
Lähde mukaan!
Oletko sinä lähdössä mukaan tapahtumaan? Jos vastaat kyllä, ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.pullukka.fi. Tapahtumaan ilmoittautuneita pyydetään laittamaan osallistumisesta myös viestiä Katja Laineelle (katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi), joka kokoaa yhdistyksen oman joukkueen tiedot yhteen mahdollista yhteistempausta varten. Ja jos itse juoksumatkalle osallistuminen ei kiinnosta, tarvitsemme talkooväkeä yhdistyksen infopisteeseen sekä innokkaita kannustajia myös katsomoon! Tule mukaan!