Olet täällä

×

Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Pohjoismainen sydännuorten leiri


17.7.2015 10:00 - 24.7.2015 14:00


Ensi vuonna pohjoismainen sydännuorten leiri tullaan järjestämään Tanskan Jyllannissa 17. – 24.7.2015. Jotta voisimme tehdä valinnat ja matkajärjestelyt jo hyvissä ajoin, pohjoismaisen sydännuorten leirin hakuaikaa on aikaistettu siten, että haku on 1.12.2014 – 15.2.2015 välisenä aikana.

Kohderyhmä

Leirille osallistuu sydännuoria kaikista pohjoismaista – Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista. Suomesta leirille valitaan kymmenen 14 – 18 -vuotiasta sydännuorta.

Leirille osallistuu lisäksi kaksi suomalaista vetäjää. Osallistujien tulee olla yhdistyksen jäseniä. Pohjoismaisen leirin osanottajat maksavat 500 euron omavastuuosuuden, joka kattaa lentolippujen lisäksi monipuolisen leiriohjelman täysihoitoineen. Pohjoismainen leiri tulee takuuvarmasti olemaan elämyksiä täynnä ja kokemuksena ainutlaatuinen – tartu tilaisuuteen rohkeasti ja lähde mukaan! 

Hakumenettely

Pohjoismaiselle leirille haetaan yhdistyksen omalla kurssilomakkeella, jonka voit sähköisesti kotisivujen kautta. Tarvittaessa hakulomakkeet voi tulostaa yhdistyksen kotisivuilta tai niitä voi tilata myös yhdistyksen toimistolta. Täytäthän hakulomakkeen huolellisesti! 

On tärkeää, että kaikki mahdolliset valintaan vaikuttavat yksityiskohdat, jotka liittyvät esimerkiksi suorituskykyyn ja sairauden hoitoon, on mainittu hakemuksessa. Jos hakijalla on useita sairauksia tai vammoja tai avustajan tarvetta, on nämä seikat hyvä mainita hakemuksessa. Mahdollisimman monipuolinen hakemus mahdollisine lisäperusteluineen, miksi leiri olisi erityisesti sinulle tarpeen, ovat avuksi leirivalintoja tehtäessä. Leirille haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan kopio viimeisestä epikriisistä. Mahdolliset liitetiedot voi toimittaa joko erikseen postitse tai sähköpostitse liitteenä. Hakuaika leirille päättyy 15.2.2015.

Kenet valitaan kurssille?

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kuntoutustyöryhmä valitsee kaikki yhdistyksen kursseille ja leireille hakeutuneet lukuun ottamatta SOVA-viikonloppua. Kuntoutustyöryhmä valitsee leiriläiset pääasiassa toimitettujen epikriisien, lääkärin lausuntojen, selvitysten ja omien perustelujen pohjalta. Pohjoismaisen leirin osalta etusijalla ovat ne nuoret, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet leirille. Suomen leirille osallistuminen ei heikennä nuoren mahdollisuuksia osallistua jatkossa muiden pohjoismaiden järjestämiin leireihin tai jos varsinaista leirivalintaa ei ole muiden leirien osalta jouduttu tekemään – toisin sanoen tilanteessa, jossa leirille on tullut liian vähän hakemuksia lähtökohtaisesti. Mikäli hakemuksia tulee poikkeuksellisen paljon ja valintaa on mahdoton tehdä muiden valintaperusteiden pohjalta oikeudenmukaisesti, leiripaikat tullaan arpomaan.

Jos olet epävarma, täyttyvätkö valintakriteerit perheenne nuoren osalta tai jos kursseista tai leireistä on muuta kysyttävää, ethän epäröi olla yhteydessä yhdistyksen toimistolle. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!
 

Leirillä tehdään monenlaista mukavaa!