Pilates/venyttelytunti


12.10.2019 11:15 - 12:15
Tervetuloa Pilates Studio Hemmaan, jossa ohjaaja Piia Saapunki pitää pilates/-venyttelytunnin. Tunnin alaikäraja on 13 vuotta. Jokainen sydännuori ja -aikuinen voi ottaa tunnille mukaan yhden henkilön itselleen kaveriksi, esim. puolison, sisaruksen tai vanhemman. Paikkoja on rajoitetusti.

Tunti on kevyt, mutta hellästi vahvistava; se alkaa alkulämmittelyllä, josta edetään kehon keskustaa vahvistavien liikkeiden kautta loppuvenyttelyyn ja loppurentoutukseen. Liikkeet tehdään rauhallisesti omia voimavaroja kuunnellen. Tunnilla yhdistellään myös liikkeitä ja hengitystä sekä harjoitellaan rentouttavaa hengittämistä. Tunti sopii kaikille eikä ole kuntotasosta riippuvainen. Tarvittaessa kysy lupa hoitavalta lääkäriltäsi tunnille osallistumista varten, etenkin jos olet vasta ollut sydänoperaatiossa. Otathan mukaan oman maton, vesipullon, pienen pyyhkeen sekä lämpimät ja joustavat vaatteet.

Omavastuut:
Sydännuori tai sydänaikuinen: 2 euroa, muut: 4 euroa
Sitovat ilmoittautumiset Sannalle osoitteeseen talussanna(ät)gmail.com viimeistään ma 7.10. Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22.

Pilates Studio Hemma sijaitsee osoitteessa: Intiönpolku 2 90130 Oulu