×

Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Perinnölliset rytmihäiriöt ja sydänlihassairaudet - seminaaripäivä


30.3.2019 9:30 - 17:00
Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää yhteistyössä Karpatiat ry:n ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry:n kanssa seminaaripäivän. Paikkana on Oltermannikeskus Helsingin Oulunkylässä (Oltermannintie 8, 00620 Helsinki).

Seminaaripäivän aikana on luvassa asiantuntijaluentoja perinnöllisistä rytmihäiriösairauksien ja sydänlihassairauksien erityiskysymyksistä, diagnostiikasta ja hoidosta. Lisäksi ohjelmassa on sydänfysioterapeutin luento turvallisesta liikkumisesta sekä vuorovaikutteinen paneelikeskustelu voimavaroista yhdessä kokemusasiantuntijoiden ja psykoterapeutin kanssa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille perinnöllistä rytmihäiriötä tai sydänlihassairautta sairastaville ja heidän läheisilleen tai aiheesta kiinnostuneille. Osa päivän ohjelmasta on eriytetty ja osa päivän ohjelmasta on kaikille yhteinen.

Osallistumismaksu: Yhdistysten jäsenille ja jäsenten kanssa samassa taloudessa asuville omavastuu on 15 €/henkilö sisältäen seminaaripäivän tarjoilun sekä päivän ohjelman. Jäsenistön ulkopuolisilta osallistumismaksu on 30 €/henkilö. Tilaa on rajallisesti ja paikat tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdolliset matka- ja majoituskulut osallistujat kustantavat itse.

Majoitus: Olemme lisäksi varanneet kauempaa tuleville mahdollisuuden majoittua omakustanteisesti Finlandia Park Hotel Helsingissä. Hotelli sijaitsee yhden kilometrin päässä Oltermannikeskuksesta. Majoitus yhden hengen huoneessa maksaa 84 €/vrk ja kahden hengen huoneessa 97 €/vrk. Varauskiintiössä on hotellihuoneita varattuna rajoitettu määrä ja huoneet täytetään varausjärjestyksessä. HUOM! Yhdistys hoitaa huoneiden varauksen ilmoittautumislomakkeelle tehdyn varauksen mukaisesti.

Ilmoittautumiset: Majoitusten osalta varaus tulee tehdä ilmoittautumisen yhteydessä 28.2. mennessä. Varsinaisen seminaaripäivään ilmoittautuminen tulee tehdä 17.3. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Päivän toteuttamiseen saadaan tukea ERN:n (European Reference Network) GUARD-HEART hankeen koulutusrahastosta harvinaisiin sydänsairauksiin liittyen.

Kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan tulemme järjestämään seminaaripäivän osallistujille yhteisen illanvieton lauantaina – ilmoitathan kiinnostuksestasi jo ilmoittautumisen yhteydessä!

Seminaaripäivän ohjelma löytyy täältä.

Ilmoittautuminen seminaaripäivään on päättynyt. Vapaita paikkoja voi kysyä osoitteesta toimistolta.