Olet täällä

Parisuhdekurssi synnynnäisesti sydänvikaisille aikuisille


2.10.2015 17:00 - 4.10.2015 13:45

Rikasta parisuhdetta
– Parisuhdekurssi synnynnäisesti sydänvikaisille aikuisille

Osana Perheen parhaaksi -projektia Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää 2. – 4.10. parisuhdekurssin vain synnynnäisesti sydänvikaisille aikuisille puolisoineen. Kurssin järjestämispaikkana on TV:stäkin tuttu Satulinna, joka sijaitsee Mikkelin läheisyydessä Hirvensalmella. 

Mitä kurssilla tapahtuu?

Kaikilla parisuhdekursseilla ohjaavat koulutetut vertaisohjaajaparit. Kurssi koostuu itsenäisistä pohdintatehtävistä, puolison kanssa tehtävistä harjoituksista ja ryhmäkeskusteluista. Kurssi ei sovellu parisuhdekriisissä oleville.

Miten pääsen mukaan?

Kurssille on tilaa kaikkiaan kuudelle pariskunnalle ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika päättyy 31.8.

Mitä maksaa? 

Raha-automaattiyhdistys tukee toimintaa. Osallistujille jää maksettavaksi matkakulujen lisäksi omavastuuosuus, joka on 100 euroa per pariskunta. Omavastuuosuus pitää sisällään majoituksen pe-su, täysihoidon ja ohjelman.

Lastenhoitoa ei ole järjestetty kurssipaikalla. Lisätietoa Perheen parhaaksi-projektista ja aiempien kurssien tunnelmista voit lukea Perheen parhaaksi-hankkeen sivuilta.

Tervetuloa!
 
Kuva: Outi Kurttila
1. Osallistuja
2. osallistuja

esim. Sydännuorten ja -aikuiset suljetusta ryhmästä, Synjan sivuilta tms. (tietoa hyödynnetään tulevien kurssien markkinoinnissa)
Esim. lehden nimi, numero tms. tarkenne (tietoa hyödynnetään tulevien kurssien markkinoinnissa)
Esim. hoitajalta, kuntoutusohjaajalta, sairaalan ilmoitustaululta tms. (tietoa hyödynnetään tulevien kurssien markkinoinnissa)
Esim. toinen sydänaikuinen kertoi tms. (tietoa hyödynnetään tulevien kurssien markkinoinnissa)

Lisätiedoissa voi mainita esim. poikkeavan laskutusosoitteen tai muut tiedoksi saatettavat asiat käytännön järjestelyjen osalta.