Päivä SuperParkissa


15.2.2020 11:00
Oulun seudun alueosaston ja Lapin alueosaston yhteistapahtumana järjestetään päivä Oulun SuperParkissa. Saavuthan paikalle ajoissa, sillä alussa kokoonnumme hetkeksi yhteen lyhyen esittäytymiskierroksen ajaksi. Esittäytymiskierros pidetään, jotta SuperParkissa touhutessamme tunnistamme muut sydänperheet ja halukkaat voivat hakeutua toistensa seuraan vertaistuen merkeissä.

SuperParkiin on saatavilla kahdenlaisia rannekkeita:
- Aktiiviranneke: oikeuttaa pääsyn kaikkiin puiston aktiviteetteihin.
- Valvojan ranneke: 1 huoltaja / lapsi pääsee maksutta SuperPakiin seuraamaan lapsen oleilua puistossa. Valvojan ranneke ei oikeuta osallistumaan puiston aktiviteetteihin! Eli jos vanhempi haluaa osallistua aktiviteetteihin TAI perheestä on osallistumassa enemmän kuin 1 aikuinen / lapsi, pitää aikuisen ostaa oma aktiiviranneke.

Aktiivirannekkeen omavastuut:
3-17 v: 7 €
Yli 18 v: 10 €
0-2 v pääsevät SuperParkiin veloituksetta rannekkeen lunastaneen perheenjäsenen seurassa.

Kun ilmoittaudut tapahtumaan, mainitsethan selkeästi montako lasta ja aikuista on tulossa ja minkälaiset rannekkeet tarvitsette. Tapahtuma on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisten yhteydessä. Sitovat ilmoittautumiset Kaisalle viimeistään pe 7.2. Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22.

SuperParkin osoite: Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu