Päijät-Hämeen alueosaston pikkujoulut HopLopissa


28.11.2021 14:00
Syksyn jäsenkirjeessä kerroimme pikkujouluista, mutta siihen on tullut muutos ja tapahtuma-aika ja -paikka ovat vaihtuneet. Uusi tapahtumapaikka on HopLop Lahti ja ajankohta sunnuntai 5.12. klo 14.00. Kaikkien osallistujien on mentävä sisäleikkipuistoon yhtä aikaa, jotta saamme jaettua ryhmäalennukseen oikeuttavat liput, joten olethan paikalla 13.45. Vietämme yhteisen puurohetken klo 15.00, jotta on myös mahdollisuus tutustua ja vaihtaa kuulumisia muiden sydänperheiden kanssa. Pikkujoulutarjoiluna on riisipuuroa, pipareita ja mehua/vettä.

Pikkujoulutouhuilun lippu on 8€/lapsi (norm. 16.80€). Alle 2-vuotiaat ja aikuiset pääsevät HopLopiin maksutta. Sydänlasten vanhemmille ja sydänaikuisille alueosasto tarjoaa kahvit.

Lippuja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset pe 26.11. mennessä sähköpostilla paijat-hame@sydanlapsetjaaikuiset.fi. Tarjoilujen ja lippuvarausten vuoksi laita viestiin lasten nimet ja iät sekä osallistuvien aikuisten määrä sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Ilmoittautuneille tiedotamme sähköpostilla omavastuun maksamisesta, ja se on oltava maksettuna ennen tapahtumaa.

Tervetuloa ja nähdään liikunnallisen touhupäivän merkeissä!