Nuorten Camp 2016


13.5.2016 8:30 - 14.5.2016 17:00

Helsingin Lasten ja nuorten sairaala järjestää Nuorten CAMP-tapahtuman 13. - 14.5.2016 Helsingissä. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille, joiden sairauden hoito on juuri siirtynyt lastenpoliklinikalta aikuisten puolelle tai on siirtymässä noin vuoden sisällä.  

Tällä leirillä:

  • saat uusia kavereita
  • otat vastuun sairautesi hoidosta
  • kuulet kiinnostavia puheenvuoroja ja opit hyödyllisiä asioita esimerkiksi aikuispuolen hoitokäytännöistä ja tukien hakemisesta
  • huvittelet Linnanmäellä

Kenelle?

Leiri on suunnattu yli 15-vuotiaille pitkäaikaissairauksia sairastaville nuorille:

  • diabetes
  • lastenreuma tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus
  • munuais- tai maksasairaus, elinsiirto
  • suolistosairaus
  • sydänsairaus
  • syöpä

Ohjelma on tarkoitettu nuorille, joiden sairauden hoito on juuri siirtynyt lastenpoliklinikalta aikuisten puolelle, tai siirtyy viimeistään vuoden kuluttua leiristä. Leiri on suunnattu ensisijaisesti Lastenklinikalla seurannassa olleville.

Mitä maksaa?

Leirin omavastuu 20 € sisältää ohjelman, ruokailut, majoituksen kahden henkilön huoneissa hotelli Nuuksiossa sekä kuljetukset sairaalasta hotellille ja takaisin Helsingin keskustaan.

Leirille valituille postitetaan omavastuulasku omasta potilasyhdistyksestä. HUS, potilasjärjestöt ja yhteistyökumppanit tarjoavat osallistujien muut kulut.

Huomioithan, että 20.4. jälkeen tulleista peruutuksista ja peruuttamattomasta poisjäännistä laskutamme leirin todelliset kulut 110 €. Maksuton peruutus on mahdollinen ainoastaan lääkärintodistuksella. 

Kysy omalta hoitajaltasi mahdollisuutta Kelan matkakorvausanomukseen.

Mitä leirillä tapahtuu?

Perjantai 13.5.
Aamupalaa on tarjolla klo 8.30 alkaen Lastenklinikalla.

Aamupäivällä kuulet kolme kiinnostavaa puheenvuoroa

Lounastauon jälkeen tutustumme aikuispuolen hoitokäytäntöihin Kolmiosairaalassa.

Yhteiskuljetus klo 14.00 Hotelli Nuuksioon Espooseen, missä ilta jatkuu rennon iltaohjelman merkeissä. voit tutustua Hotelli Nuuksioon: www.siikaranta.fi.

Lauantai 9.5.
Aamupäivän ohjelmassa potilasyhdistysten työpajoja.
Iltapäivällä yhteiskuljetus Helsingin Rautatieasemalle.

Kuinka pääsen mukaan?

Leirille haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.hus.fi/camp. Hakemuksia otetaan vastaan 19.3.2016 saakka. Otamme vastaan vain sähköisiä hakemuksia.

Ole nopea!

Valinnat leirille tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä, leirin sopivuus nuoren elämäntilanteeseen huomioiden, joten kirjoita lomakkeeseen huolellisesti perustelut, kuinka hyötyisit leirille osallistumisesta. Valinnoissa etusijalla ovat nuoret, jotka eivät vielä ole osallistuneet nuorten CAMPille. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti 31.3.2015 mennessä.

Tule mukaan!