Miss Hiekkasärkät -tapahtumassa tehdään hyvää

Miss Hiekkasärkät -tapahtumassa tehdään hyvää

Sydänlapset ja -aikuiset Miss Hiekkasärkät -tapahtuman hyväntekeväisyyskohteena 2017
 
Kalajoen Särkkien omaa mallikasvoa etsitään vuotuisessa Miss Hiekkasärkät -mallikatselmuksessa. Mallikatselmus ei ole perinteinen missikisa, vaan Miss tarkoittaa tässä nuorta naista, joka saa kruunun kutreilleen. Osallistujat ovat liikunnallisia, iloisia ja positiivisia, esiintymisestä kiinnostuneita, vähintään 16-vuotiaita nuoria naisia. Esiraati on valinnut hakijoista kuusi finalistia, jotka nähdään lavashow'ssa, ja menossa mukana Kalajoki-messuilla Event Park Areenassa 10. kesäkuuta. Kaksipäiväiset messut ovat osa Kalajoen Yrittäjät Ry:n 40-vuotisjuhlallisuuksia.
 
Miss Hiekkasärkät  saa paitsi tuotepalkintoja, myös koulutusta ja mentorointia alalle, sekä kutsun vuotuiseen Miss Pohjois-Suomi Beauty Finaaliin. Mallikasvo ja pr-tyttö on vapaasti tilattavissa alan työkeikoille ja hän toimii myös hyväntekeväisyystempauksissa mukana.  Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteeksi valittiin Sydänlapset ja -aikuiset ry, joka toimii kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten ja heidän läheistensä edunvalvojana. Voit antaa tukesi yhdistykselle osoitteessa http://www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/kauppa
 
Miss Hiekkasärkät tapahtuman järjestää Mallitoimisto Matiné yhteistyökumppaneinaan muunmuassa Kalajoen Yrittäjät Ry, Arctic Cherry ja Cosmopharma Team Matiné.