Olet täällä

Megazone Vantaalla


29.10.2017 14:00
Uudenmaan alueosasto järjestää Isä + sydänlapsi sekä synjalainen + sisarus pelit Megazonessa, viihdekeskus Flamingossa Vantaalla, sunnuntaina 29.10. klo 14. Tapahtumaan voi osallistua enintään 15 henkilöä. Suositusikäraja on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät pelissä hyvin – tarvittaessa vanhemman ohjauksella.

Omavastuu on 10 euroa ja se tulee maksaa alueosaston tilille FI60 5541 2820 0193 97 . Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Oskari Grönroos toimii tapahtuman yhteyshenkilönä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.10.2017
 

Mitä on megazone?

"Megazone on sisätiloissa pelattava hauska, jännittävä ja futuristinen laserpeli, joka sopii lähes jokaiselle. Suositusikärajamme on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät pelissä hyvin – tarvittaessa vanhemman ohjauksella.

Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii kahteen tasoon rakennettu labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä taustalla soiva musiikki."
 

Tervetuloa mukaan!