Olet täällä

Luonnon päivä Koitelinkoskella


20.5.2017 13:00

Tule juhlimaan Luonnon päivää ja 100 -vuotiaan Suomen luontoa! Vuonna 2017 juhlitaan luontoa yhteensä neljänä päivänä. Keväisenä Luonnon päivänä 20.5. villiinnytään luonnosta. Alueosastomme lähtee juhlistamaan Luonnon päivää kauniin Koitelinkosken maisemiin. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset jäsenemme; lapsiperheet, nuoret sekä nuorten vanhemmat ja sisarukset ja sydänaikuiset perheineen.
Tavataan parkkipaikan läheisyydessä klo 13.00. Alueosasto ei tarjoa ruokaa tai juomaa, joten jokainen osallistuja huolehtii omat eväät mukaan.
Ilmoittautumiset viimeistään pe 19.5. Kaisalle sähköpostitse osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle viestiä.
 
AJO-OHJEET KOITELIIN:
HENKILÖAUTOLLA VT 20:ltä, joka on Oulusta Kuusamoon johtava valtatie, käännytään Kiimingin kirkonkylän kohdalta, Oulusta päin tultaessa oikealle. Koitelinkoskentietä ajetaan jokivartta myöten noin 4 km. Koitelin opasteet johdattavat perille. 
Pohjoispuolelta tultaessa ajetaan Kiimingissä Kiiminkijoen yli ja käännytään seuraavasta mahdollisesta oikealle, Purontielle. Purontietä noin 5 kilometriä ja oikealle kääntyy Pohjois-Koiteli. Purontien vierellä pieni P-alue ja tästä noin 300 metrin kävely Sahasaareen. 
POLKUPYÖRÄLLÄ Matka Kiimingin keskustasta Koitelinkoskentietä kestää 20 min. 
LINJA-AUTOLLA Tarkempia tietoja antaa Oulun joukkoliikenne-sivusto: www.oulunjoukkoliikenne.fi 
(Teksti & kuvat täältä)

Sydämellisesti tervetuloa!