Kurssihakemus

1. Täytä hakemus huolellisesti. Mikäli joku pakollinen kenttä jää täyttämättä, lomake ei siirry esikatseluun. Esikatselusta voit vielä palata tarvittaessa muokkaamaan lomaketta. Mikäli tiedot ovat oikein, lähetä lomake. 

2. Lähetyksen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin kopion hakemuksesta.

3. Liitteet: Hakemuksen liitteeksi tarvitaan viimeisin hoitokertomus. Kelan matkakorvauksia (vain perhekurssi ja nuortenkurssi) varten tarvitaan lisäksi lääkärin suositus, josta käy ilmi kurssin tarpeellisuus. Suositus voi olla kirjattuna myös hoitokertomuksen loppuun. Liitteet voi halutessaan lähettää myös postitse osoitteeseen: Sydänlapset ja -aikuiset ry, Oltermannintie 8, 00620 Helsinki

4. Lähettämällä tämän hakemuksen hakija suostuu siihen, että tällä lomakkeella olevia henkilötietoja käytetään kurssivalintojen tekemiseen ja kurssin/leirin kannalta oleellisia tietoja saadaan luovuttaa kurssi/leirityöntekijöille. 

Tälle kurssille vaaditaan yhdistyksen jäsenyys. Mikäli haluat kurssille, tulee sinun ensiksi liittyä jäseneksi. Jäseneksi pääsee liittymään alla olevasta linkistä.

Liity jäseneksi -lomake 

Osallistujat
Täytä vain kurssille/leirille osallistuvien perheenjäsenten tiedot
Sydännuori
Yhteystiedot
Lähetämme vahvistuksen tästä hakemuksesta alle merkittyyn sähköpostiosoitteeseen. Kenttään voi merkitä kaksi sähköpostiosoitetta, osoitteet erotetaan pilkulla.
Huoltaja