Olet täällä

Kokouskutsu - sääntömääräinen syyskokous 9.10.2016

Kokouskutsu - sääntömääräinen syyskokous 9.10.2016

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina lokakuun 9. päivänä 2016 klo 11 alkaen Varalan Urheiluopistossa (Varalankatu 36, 33240 Tampere).
 
Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:
 
 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Todetaan läsnäolijat ja valtakirjat
 4. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskijoiden valinta
 5. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 6. Hallituksen esittämän toimintasuunnitelman käsittely ja hyväksyntä vuodelle 2017
 7. Käsitellään jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2017
 8. Hallituksen esittämän talousarvion käsittely ja hyväksyntä vuodelle 2017
 9. Päätetään tilintarkastajien palkkiosta.
 10. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varamiehet.
 11. Vahvistetaan hallituksen jäsenten lukumäärä ja valitaan tarvittavat jäsenet hallitukseen.
 12. Muut asiat
Kokous pidetään Sydänlapset ja -aikuiset ry:n aluepäivien yhteydessä. Pyydämme ilmoittautumaan vuosikokoukseen kokoustarjoilujen vuoksi 30.9. mennessä osoitteella toimisto@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai puhelimitse p. (09) 752 752 75.
 
Sydämellisesti tervetuloa!
 
Sydänlapset ja -aikuiset ry
Hallitus

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

Yhdistyksen hallituksen jäsenistä on vuosittain aina muutamia jäseniä erovuorossa. Niin myös tänäkin vuonna. Olisitko sinä mahdollisesti kiinnostunut ryhtymään hallituksen jäseneksi? Jos vastaat kyllä, asetu ehdokkaaksi!

Toivomme, että syyskokouksella on valittavanaan hallitukseen mahdollisimman monipuolinen otanta yhdistyksen jäsenistöstä - päättämään yhteisistä ja meille tärkeistä asioista. Ehdokkailta toivomme sydämen paloa, aktiivista otetta, sitoutumista ja halua vaikuttaa asioihin. Yhdistyksen hallitus kokoontuu vuosittain keskimäärin viidesti vuodessa, joista yksi kokous on yleensä kaksipäiväinen. Lisäksi hallitus pitää tiiviisti yhteyttä kokousten välillä sähköpostitse. 

Jos siis olet kiinnostunut asettumaan ehdolle yhdistyksen hallitukseen, ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtaja Hippu Pintilään p. 040 7780 911. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin hallituksen jäseniin. Heidän yhteystiedot löydät myös täältä. Voit myös lähettää sähköpostia hallitukselle osoitteella hallitus(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi – kerromme enemmän kuin mielellämme lisää hallitustyöskentelystä!