Koko perheen retki Duudson Activity Park Seinäjoelle


8.6.2019 9:00

Bussi lähtee
klo 9.00 Porin vanhalta linja-autoasemalta
klo 9.25 Noormarkku/ Osteri
klo 9.45 Pomarkku th
klo 10.15 Kankaanpää linja-autoasema
klo 11.30 PYSÄHDYS Juustoporilla

Paluu klo 18.00 / tai sopimuksen mukaan Seinäjoelta samaa reittiä, tauko Juustoportilla, Porissa noin klo 21.15.
Eli matkalta pääsee myös jäsenet kyytiin, ilmoita tämä tieto ilmoittautuessasi.

Hinnat: Sydänlapset-, nuoret ja aikuiset 0 €, ,muut 15 € ( sisältää matkan, sisäänpääsyn ja päivän lounaan ( sis. salaattipöydän ja jälkiruokakahvin) ravintola Pirttihirmussa.
Ilmoittautumiset Hennalle puh. 044 071 1862 tai facebookissa 12.5.2019 mennessä. Mukaan mahtuu max 50.

Seinäjoella sijaitseva ympärivuotinen liikunnallinen hauskanpitopaikka tarjoaa puitteet puitteet duudsonmaiseeen temppuiluun. Räjähtävää Duudson-energiaa täynnä olevasta puistosta löytyy aktiviteettejä joka makuun: jättitrampoliimeista parkour-rataan, kiipeilymaailmasta sirkukseen ja jalkapalloflipperistä kärryajosimulaattoriin. Kaiken kaikkiaan puistosta löytyy 30 temppurataaluetta, puisto tarjoaa myös liikuttavaa tekemistä ja jekkuilun iloa koko perheelle.

Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa. Jotkut pisteet on tarkoitettu nuoremmalle väelle, jotkut taas vaativat käyttäjältään hyppyluvan hypyilleen, kuten
hyppytornimme Seinäjoella (Jouppiska), josta lasketaan pyörällisillä välineillä vaahtomuovialtaaseen

Tavaroiden säilytys:
Puistoissamme on käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimet infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä

Mitä mukaan?
Puistossa on aina t-paitakelit. Oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan puistoon ja sitä voi tarvittaessa täyttää juomapisteillä. Ravintolaan, kahvilaan ja puistoon omia eväitä ei saa viedä tai nauttia niitä.
Puistossa liikutaan omilla sisäkengillä tai sukilla, ei paljain jaloin hygieniasyistä. Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 3 € / pari.
Lisätietoja : https://www.dap.fi/