Kesäpäivä Kiviniityn kotieläinpuistossa


7.8.2021 10:00

Tervetuloa viettämään kesäistä lauantaita ja tapaamaan pitkästä aikaa ihan kasvotusten!

Kiviniityn kotieläinpuistosta löytyy tekemistä monen ikäisille. Alueella on paljon ihania kotieläimiä, jotka ovat tottuneet paijattaviksi ja odottavat herkullisia voikukan lehtiä vierailijoilta. Eläinten lisäksi löytyy pieniä sähkömönkkäreitä, polkuautorata, trampoliineja ja grillailupaikkoja. Lisätietoa paikasta löydät Kiviniityn kotisivuilta.

Tavataan klo 10 porttien edessä tai niiden läheisyydessä sopivassa paikassa. Osoite: Kiviniityn kotieläinpuisto, Iirolantie 108, 38460 Sastamala
Olemme varanneet grillikatoksen käyttöömme klo 12-14 ja tarjoamme mehua, makkaraa ja jotain pientä naposteltavaa, mutta voi toki ottaa omiakin eväitä mukaan, että jaksaa touhuta koko päivän. Alueella on myös kahvio, josta voi ostaa syömistä.

Alueosasto sai mukavan tarjouksen Kiviniityltä ja lipun hinta on 9€/hlö (normaalisti 13€) ja perheen sydänlapsen/-nuoren tai -aikuisen lipun maksaa alueosasto.
Ilmottautumiset (sisältäen montako aikuista ja lasta sekä erityisruokavaliot) sähköpostilla silja.puhakka(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi 1.8.2021 mennessä. Omavastuut maksetaan yhdistyksen tilille FI83 5541 2820 0193 71 / Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Tampereen seudun alueosasto. Laittakaa maksun kommenttikenttään osallistuvien aikuisten ja lasten lukumäärä. Voit maksaa omavastuun myös MobilePaylla numeroon 70368. Lähetä kuitti maksusta alueosaston sähköpostiosoitteeseen tampereenseutu(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi

Pidetään tapahtumalle pieni säävaraus jos sattuisikin olemaan kesän pahin myrsky tiedossa.

Sydämellisesti tervetuloa!